Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Meet the President: Anton van Beek | Dow Benelux

16 september 2022 | 15.30 - 18.00 | Dow: De Boerderij | Hoek

Vrijdag 16 september vindt de eerste Zeeuwse editie van Meet the President plaats. Onze speciale tafelgast die middag is Anton van Beek, president-directeur Dow Benelux. Hoe is het om aan het roer te staan van de grootste werkgever van Zeeland? Hoe kijkt hij naar de (energie)transitie die veel vraagt van de industrie? Hoe geef je leiding aan meer dan 50 nationaliteiten?

Meet The President geeft een unieke inkijk in de levens van topondernemers uit onze regio. Topmannen- en vrouwen gaan in een collegetourachtige kleine setting in gesprek met Jeroen Baardemans (interviewer, Managing Director van KOROKI Communications en bestuurslid VNO-NCW Breda) over het ondernemerschap anno 2022.

Over Anton van Beek

Anton’s loopbaan staat in het teken van de internationale chemie. Sinds 2014 is Anton van Beek de topman van Dow verantwoordelijk voor West-Europa. De afgelopen jaren in deze rol waren turbulent: een nieuw hoofdkantoor in Terneuzen, een reorganisatie, de coronacrisis, de oorlog in Oekraïne, de transformatie naar een duurzame samenleving, de enorme krapte op de arbeidsmarkt. Hoe gaat hij hier mee om? Wat doet deze continue staat van crisismanagement met hem als persoon?

Dit en meer zijn de gespreksonderwerpen die presentator Jeroen Baardemans tijdens deze Meet the President aan Anton voorlegt. We zijn te gast op een unieke locatie op het terrein van Dow Terneuzen: De Boerderij.

Dow

Met 4.000 medewerkers is Dow in Terneuzen de grootste werkgever van Zeeland. En met 16 fabrieken, een grote R&D afdeling en een internationale commerciële hub zelfs de op één na grootste vestiging van Dow wereldwijd. Zij maken onderdeel uit van de Dow Chemical Company, dat qua omvang het tweede chemiebedrijf ter wereld is. In 125 jaar heeft Dow zich ontwikkeld tot een zeer divers chemiebedrijf dat uiteenlopende markten bedient zoals de bouw en infrastructuur, gezondheidszorg en persoonlijke verzorging, automotive en verpakkingen. De ‘Bol.com van de chemie’, zoals Anton van Beek het ooit zei.

Programma

15.00 uur ontvangst bij Dow Terneuzen in Hoek
15.30 uur Jeroen Baardemans in gesprek met Anton van Beek en interactie met de zaal
16.30 uur Netwerkborrel
17.30 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden

Wil je deze ultieme kans niet missen? Schrijf je dan vóór 7 september 12.00 uur in voor Meet the President met Anton van Beek. Het is een exclusieve bijeenkomst in besloten setting. Om die reden is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Door middel van loting stellen wij de deelnemerslijst samen. We laten je uiterlijk 8 september weten of je erbij kunt zijn.

Leden van onze vereniging melden zich eenvoudig en snel aan via de leden-app. Meer informatie of vragen: Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement