Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Masterclass Internationaal ondernemen: E-commerce

16 mei 2022 | 15.30 - 18.00 | Evoluon | Eindhoven

In vijf specialistische masterclasses over internationaal ondernemen voor het MKB word je voorbereid om als ondernemer je vleugels uit te slaan naar het buitenland. De economie is op stoom. Dit is hét moment. Een gedegen voorbereiding en informatievoorziening maken de marktentree kansrijker. Daarnaast kunnen veel problemen en misstappen in het internationaal zakendoen voorkomen worden.

De masterclasses worden fysiek georganiseerd (in kleine groepen) en mogelijk gemaakt door de gemeente Eindhoven, WTC Eindhoven, OVE en VNO-NCW Brabant Zeeland*. Ervaren exportcoaches doceren de masterclasses en ondernemers delen hun ervaringen. De vierde masterclass in deze reeks gaat over het thema Internationale E-commerce.

Wil jij online groeien over de grens via een webshop? Of exporteer je al maar wil je groeien door online verkoop? Het lijkt simpel, maar ondernemen in het buitenland gaat gepaard met compleet andere regel- en wetgeving, logistieke vraagstukken en gebruiken van het land. Met bijdragen van Jeroen Adriaans (oprichter van Bamigo), Tijs van Klink (Holla tax & legal) en Roland van Marlen (export coach).

Klik hier voor de uitnodiging.

Datum en locatie

maandag 16 mei 2022 van 15.30 tot 18.00 uur
Evoluon
Noord-Brabantlaan 1a
5652 LA Eindhoven

Meer informatie en aanmelden

Neem voor vragen, meer informatie of deelnemen aan deze bijeenkomst contact op met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl of via deze website.

Data en thema’s masterclasses Internationaal ondernemen

Maandag 20 juni
Patenten & subsidies: ‘Het belang van merk- en productbescherming & beschikbare subsidies/vouchers voor internationaal ondernemen’

* De bijeenkomsten zijn onderdeel van de MKB-deal, een samenwerking van o.a. de gemeente Eindhoven, WTC Eindhoven, Stichting Ondernemersverenigingen Eindhoven (OVE) en VNO-NCW Brabant Zeeland om het brede MKB te versterken. Met deze deal stimuleert het ministerie van Economische Zaken regionaal het midden- en kleinbedrijf en bieden zij ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, innovatie en internationalisering.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement