Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lunchbijeenkomst: Diversiteit en inclusiviteit

16 maart 2022 | 12:00 - 14:00 | ’t Hof Olmenstein | KLOETINGE

Tijdens deze lunchbijeenkomst informeren we je over het vinden van nieuwe talenten voor ondernemend Zeeland met diversiteit en inclusiviteit.

Henk Guise, algemeen directeur bij Orionis Walcheren, vertelt je meer over hun nieuwe maatwerk-aanpak. De praktijk leert namelijk dat het plaatsen van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt meer succes heeft wanneer het selectieproces samen met werkgevers wordt opgepakt. Ook de doorlopende begeleiding door jobcoaches, waarmee Orionis werkgevers sinds kort ontzorgt, draagt hieraan bij.

Jac. Weijers, directeur bij Stoffels-Bleijenberg, is één van de eerste partijen die deze nieuwe maatwerk-aanpak toepast. Dit bedrijf heeft inclusiviteit in haar genen. Daarnaast is Jac. Weijers ook op eigen titel zeer betrokken bij dit thema. Hij informeert je vol enthousiasme over zijn ervaringen, de successen en mislukkingen, en wat deze aanpak Stoffels-Bleijenberg brengt.

Gezien de huidige krapte op de arbeidsmarkt, is het van belang dat werkgevers op de hoogte zijn van deze wellicht minder bekende opties om personeel te werven. Toch is het de moeite van het onderzoeken waard.  Succes betekent immers winst voor iedereen: ondernemers kunnen meer stappen zetten en werkzoekenden ervaren weer werkplezier.

Arianne de Voogt, eigenaresse van de bijzondere vergaderlocatie Olmenstein, vertelt en laat zien hoe haar aanpak is met cliënten van ’t Gors.

Aanvang: 12.00 u
Afronding: 14.00 u
Eigen bijdrage: EUR 20,- p.p. excl. BTW
Aanmelden: via onze leden-app of stuur een mail naar Chantal de Jonge: jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl. Vermeld je eventuele dieetwensen.

We blijven de bestaande maatregelen steeds goed opvolgen. Olmenstein faciliteert deze bijeenkomst binnen de dan geldende coronamaatregelen. We informeren je hierover in onze bevestiging van jouw aanmelding.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement