Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Kennissessie Motiverend Leiderschap

8 september 2022 | 10.00 - 11.00 | Online via Teams
Als organisatie wil je goed voor je mensen zorgen. Een vitaal bedrijf met gezonde en gelukkige medewerkers. Dat willen we allemaal. Leidinggevenden hebben hierin, met hun visie, aansturing en ondersteuning van medewerkers, een sleutelrol.
Hoe vorm je de brug tussen wat écht belangrijk is voor je organisatie (de Why) en je medewerkers? Het ‘werk als waarde model’ als tool voor motiverend leiderschap.

Tijdens deze online kennissessie krijg je aan de hand van verschillende theoretische modellen (Golden Cirkel, JDR-model en Capability model) praktische handvatten om je medewerkers meer vanuit hun intrinsieke motivatie te begeleiden en hierover het gesprek te voeren. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen en interactie.

Datum en tijdstip: donderdag 8 september van 10.00 – 11.00 uur
Locatie: Online via Teams

Begeleiding is in handen van Linde de Bruijn (manager Organisatie & Medisch advies/sr. adviseur Arbeids & Organisatie) en Luc Reinierkens (adviseur Arbeid & Organisatie) van HumanCapitalCare .

Aan het einde van deze online kennissessie:

  • Ben je op de hoogte wat het ‘werk als waarde model’ inhoudt
  • Heb je meer inzicht en handvatten om je medewerkers vanuit hun intrinsieke motivatie te begeleiden en hierover het gesprek te voeren
  • Sluit je af met nieuwe verfrissende inspiratie en motivatie om je te blijven inzetten voor de vitaliteit van jouw mensen

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl

Aanmelden

Leden kunnen zich nu al aanmelden via onze ledenapp. Lukt het niet via de app of ben je (nog) geen lid, stuur dan een mailtje naar Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement