Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Ingrid Thijssen in Land van Cuijk

11 maart 2024 | 20:00 - 22:00 uur | MFC Oelbroeck, Sint Anthonis

Ingrid Thijssen, voorzitter VNO-NCW landelijk, komt op maandag 11 maart naar Land van Cuijk. Bij Cicero geeft ze deze avond haar visie over het verdienvermogen en ondernemersklimaat van Nederland. 

“Het lijkt wel alsof we bijna zijn vergeten dat er ook gewoon geld verdiend moet worden. We willen ook onze agenten en ons leger kunnen betalen, we willen goed onderwijs, we willen onze ziekenhuizen kunnen betalen, innovaties bedenken. Bedrijven en ondernemers zorgen daarvoor. Dat begint met een goed ondernemingsklimaat en juist dáár hebben we zorgen over."

Uit een recente peiling blijkt dat meer dan 75 procent van de ondernemers vindt dat het ondernemingsklimaat de afgelopen vijf jaar is verslechterd en bijna de helft vindt dat Nederland geen aantrekkelijk land is om te ondernemen. Een kwart van de ondernemers geeft aan de komend twaalf maanden niet meer te investeren. Zorgelijk, want die investeringen zijn juist de motor van ons verdienvermogen.

De kracht van de regio 

Martin van Collenburg, directeur Operational Services bij MSD Animal Health Netherlands, ondersteunt het verhaal van Ingrid Thijssen. Van Collenburg, ook voorzitter van VNO-NCW Noordoost-Brabant en de Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg is, gaat deze avond in op de kracht van deze regio.

Geniet van een bijzondere en inspirerende verhalen praat daarna met elkaar bij onder het genot van een drankje.

Datum: maandag 11 maart 2024
Tijdstip: start om 20.00 uur
Locatie: Oelbroeck, Breestraat 1d in Sint Anthonis

Aanmelden is niet nodig. Meer informatie via www.cicerosintanthonis.nl.

Cicero is een initiatief in Sint Anthonis dat in 2015 is ontstaan. Bij Cicero staan wereldse zaken én gebeurtenissen in de eigen regio centraal. Cultuur, politiek, maatschappij, sport, wetenschap en human interest komen aan bod. Boeiende thema’s, spraakmakend gepresenteerd vanuit een verrassend perspectief. Gewone mensen, bijzondere verhalen.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement