Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Informatie- en netwerkbijeenkomst voor nieuwe leden VNO-NCW Brabant Zeeland

16 april 2024 | 15.30 - 17.00 | Theater de Bussel | Oosterhout

Sloot jij je onlangs aan bij VNO-NCW Brabant Zeeland? Dan heten wij je van harte welkom! Vanaf nu kun je samen met andere ondernemers, directeuren en bestuurders binnen onze hechte vereniging netwerken en samenwerken om jezelf als ondernemer, jouw bedrijf én jouw regio verder te ontwikkelen. Ook slaan we de handen ineen om de stem van het bedrijfsleven te laten horen! 

Twee keer per jaar organiseren wij een bijeenkomst voor onze nieuwe leden. De eerste vindt plaats op:

Datum: dinsdag 16 april
Tijdstip: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Theater de Bussel in Oosterhout

Tijdens de nieuwe ledenbijeenkomst vertellen voorzitter Eric van Schagen en directeur Ellen Kroese meer over de vereniging en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Daarnaast zoeken we de interactie op waarbij je andere leden leert kennen en je de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen. Verder gaan we graag met jou het gesprek aan om te kijken waar jij binnen onze vereniging aansluiting kan vinden met andere leden, kennis kan delen of vergaren en hoe we jouw belangen kunnen behartigen.

De Lenteprikkel

Deze informatie- en netwerkbijeenkomst vindt plaats voorafgaand aan ons jaarlijks evenement ‘de Lenteprikkel’. Klik hier voor meer informatie over het programma van ‘de Lenteprikkel’ en de kosten. We zouden het fantastisch vinden om je bij beide bijeenkomsten te verwelkomen!

Aanmelden

Aanmelden gaat snel en eenvoudig via onze ledenapp. Bij je aanmelding kun je aangeven of we je ook bij de Lenteprikkel kunnen verwachten. Uiteraard is het mogelijk om één van de twee bijeenkomsten bij te wonen.

APP Aanmelden Activiteiten

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact met ons op via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement