Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

HR-Community | Employee Journey: vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

23 november 2023 | 09.30 - 12.00 | Shell | Moerdijk

Onze HR-Community voor HR-managers en -directeuren gaat zich de komende maanden verdiepen in de employee journey. In verschillende sessies gaan we samen op reis langs verschillende thema’s. Van employer branding tot exitgesprekken.

Na de succesvolle HR-bijeenkomst bij HumanCapitalCare in Son op 28 september, komt de HR-Community op donderdag 23 november samen bij Shell in Moerdijk om in te zoomen op het onderwerp vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Datum: donderdag 23 november 2023
Tijdstip: 09.30 – 12.00 uur
Locatie: Shell Moerdijk

Programma

09:00 uur Inloop
09:30 uur Shell over duurzame inzetbaarheid | Willemijn Delissen, Globar HR Business Partner
10:20 uur Vitaal Bedrijf
10:45 uur Breakout
11:15 uur Plenair afsluiten
11:30 uur Rondleiding per bus over de site (optioneel)
12:00 uur Einde bijeenkomst

Top 3 populairste werkgevers

Shell Moerdijk produceert chemische producten op basis van aardolie en is een van de grootste chemische complexen in Nederland en Europa. Op Moerdijk worden grote stappen gezet naar een duurzame toekomst, onder andere met de bouw van een fabriek voor chemische recycling. Hierdoor kan plastic echt worden hergebruikt, dankzij circulaire chemie. Maar om deze industrie draaiende te houden, hebben ze de juiste mensen nodig. Shell staat al jaren in de top 3 van populairste werkgevers in Nederland.

Hoe doet Shell dat?

Beleid voor duurzame inzetbaarheid

Een voorbeeld is hun sterke focus op het behouden en optimaal inzetten van het personeel. Zo werken ze aan de implementatie van een beleid voor duurzame inzetbaarheid, waarbij ze diverse middelen inzetten om medewerkers goed inzetbaar te houden. Natuurlijk brengt dit ook de nodige uitdagingen met zich mee, zoals hoe je leidinggevenden betrekt bij dit proces.

Rondleiding

Naast het inspirerende verhaal van Shell is er ook de mogelijkheid om met een bus (maximaal 50 personen) een rondleiding te krijgen op de site van Shell. Wil je van deze unieke gelegenheid gebruik maken? Geef dat dan aan bij je aanmelding.

Vitaal bedrijf

Naast Shell levert Vitaal Bedrijfeen bijdrage aan het programma van deze ochtend. Vitaal Bedrijf is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland. Zij stimuleren en inspireren ondernemers om als werkgever meer aandacht te besteden aan vitaliteit. Stap voor stap medewerkers begeleiden naar een vitale toekomst. Daarvoor hebben we verschillende tools, die kosteloos beschikbaar zij voor mkb-ondernemers. Nieuwsgierig? Kijk dan alvast op www.vitaalbedrijf.info.

Aanmelden

Aanmelden kan tot donderdag 16 november. Leden van onze vereniging melden zich eenvoudig en snel aan via onze ledenapp. (Nog) Geen lid? Neem dan even contact op met Marjolein Deryckere via community@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Kosteloos afmelden? Laat het ons op tijd weten.

Deelname is kosteloos. Als je je inschrijft voor deze bijeenkomst, gaan we ervan uit dat je komt en verzorgen we jouw deelname. Daar spannen we ons samen met Shell Moerdijk en Vitaal Bedrijf voor in. Ben je verhinderd? Dan horen we dit graag. Je kunt je tot 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos afmelden via community@vnoncwbrabantzeeland.nl. Meld je je later af of ben je zonder afmelding niet aanwezig? Dan brengen we 35 euro, excl. btw in rekening.

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Marjolein Deryckere, Community Manager, via community@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Over de HR-Community

De HR-Community is dé plek waar ruim 300 HR-managers en -directeuren in een vertrouwde omgeving personele uitdagingen bespreekbaar maken,  praktijkervaringen delen, kennis en nieuwe inzichten opdoen en actualiteiten doornemen. Je haalt er dus altijd iets uit waar je mee aan de slag kan.

Meer informatie over de HR-Community >

 

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement