Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Filmbezoek De Slag om de Schelde en zomerborrel

6 juli 2021 | 15:30 - 19:30 | Cinecity, Spuikomweg 1 Vlissingen

De coronamaatregelen worden steeds verder versoepeld en stap voor stap worden fysieke ontmoetingen weer mogelijk. Daar kijken we met elkaar erg naar uit. Wij zijn dan ook blij om je te kunnen uitnodigen voor een bijzondere afsluiter van het eerste halfjaar van 2021: een bezoek aan de hoog gewaardeerde film De Slag om De Schelde die op 5 juni in première ging, aangevuld met een kijkje achter de schermen door Jan Lievens, Ambassadeur van de film. We sluiten af met een borrel.

DE SLAG OM DE SCHELDE vertelt het verhaal over de ‘vergeten slag om de Schelde’ die bekend staat als één van de belangrijkste en heftigste veldslagen in West-Europa en een cruciale rol speelde in de bevrijding van Nederland. De film is gemaakt op initiatief van het Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg om leven in vrijheid te eren. Regisseur is Matthijs van Heijningen. Het scenario is geschreven door Paula van der Oest. Met een budget van €14 miljoen is DE SLAG OM DE SCHELDE de grootste Nederlandse film van de afgelopen 10 jaar. 


Programma

15.30 u                inloop
16.00 u                inleiding door Jan Lievens 
16.20 u                start film
18.30 u                start informele borrel met broodjes
19.30 u                einde programma

Vanwege een bijdrage vanuit VNO-NCW Brabant Zeeland is de eigen bijdrage voor dit event slechts € 25,00.


Wij respecteren de maatregelen

We blijven bij onze bijeenkomsten de bestaande maatregelen steeds goed opvolgen. Onze bijeenkomsten organiseren we binnen de dan geldende coronamaatregelen, op locaties en in samenwerking met partijen die de handhaving kunnen garanderen. Heb je vragen? Stel ze gerust aan Chantal de Jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Meld je snel aan want vol = vol!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement