Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Een vitaal bedrijf begint met vragen

9 november 2023 | 10:00 - 12:30 uur | KNVB campus | Zeist

Namens onze partner Vitaal Bedrijf nodigen we je graag uit voor het event ‘Een vitaal bedrijf begint met vragen’  op donderdag 9 november bij de KNVB Campus in Zeist. 

Ze nemen je, onder leiding van voormalig wielrenster en journalist Marijn de Vries, mee in het geheim en het belang van het stellen van de juiste vragen in relatie tot vitaliteit en het #hoedan. Dit doen ze samen met inhoudelijk experts en vitaliteitspartners die aan ons verbonden zijn en met organisaties die al aan de slag zijn gegaan met vitaliteit.

Wat kun je zoal verwachten?

  • Een antwoord op veel gestelde vragen overaannames rondom (aan de slag gaan met) vitaliteit
  • Inzichten uit de scan voor medewerkers die inmiddels door duizenden Nederlandse medewerkers is ingevuld is en inzicht geeft in de wensen en behoeften op het gebied van vitaliteit
  • Vragen staat vrij. Maar is dat ook echt zo? Hoe kun je je op een goede manier in je medewerkers verdiepen en een werkcultuur creëren waarin werknemers zich gehoord en veilig voelen om behoeften uit te spreken en elkaar ook te bevragen. Hierover gaan we in gesprek in een paneldiscussie met o.a. Marja Overkamp van Seppworks en Chi-Ling Chu van Onderhoud.nl
  • Vraag en Antwoord sessies met inhoudelijk experts Yannick de Korte (Kenniscentrum Sport & Bewegen), Maddy Blokland en Nadine Muller (Trimbos-instituut), Sandra van Oostrom (RIVM) en Valérie Klostermann (Voedingscentrum).

En uiteraard is er veel ruimte voor het stellen van al je vragen!

Naast het inhoudelijke programma rondom vitaliteit, is er ook veel ruimte voor ontmoeting en netwerken. En ze zorgen voor een lekkere lunch!

Aanmelden

Op de aanmeldpagina kun je je aanmelden. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding en verdere praktische informatie.

Informatie
Voor meer vragen of informatie neem contact op met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement