Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Beethoven als kans voor de hele regio

28 augustus 2024 | 16:00 - 18:30 | Newtone, Waalre

Dit voorjaar is het besluit genomen om met vereende kracht te werken aan een verdere groei van het unieke bedrijf ASML. Deze ‘Beethovendeal’ is goed voor de regio, maar zorgt ook voor grote uitdagingen: meer woningen, meer ruimte, meer verplaatsingen etc. Tijdens deze ledenbijenkomst lichten de hoofdrolspelers de plannen nader toe.  

Praktische gegevens
Datum: woensdag 28 augustus
Tijd: 16.00-18.30 uur
Locatie: Newtone, Eindhovenseweg 126, Waalre

De toelichting wordt verzorgd door Stijn Steenbakkers, wethouder Economie en Brainport van de gemeente Eindhoven. Lees hier de brief van de wethouder aan de ondernemers in de Brainportregio.

Aansluitend is er een panelgesprek waaraan ook ASML, in de persoon van Roger Dassen, Executive Vice President & CFO, deelneemt naast Eric van Schagen, voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland. Zij gaan met elkaar, maar uiteraard ook met de zaal, in gesprek.

Deelname en kosten

Meld je snel en eenvoudig aan via onze ledenapp. (Nog) Geen lid? Stuur dan een mail naar brainport@vnoncwbrabantzeeland.nl. Deelname is kosteloos. Als je je inschrijft voor deze bijeenkomst, gaan we ervan uit dat je komt en verzorgen we jouw deelname. Daar spannen we ons voor in. Ben je verhinderd? Dan horen we dit graag. Je kunt tot 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos afmelden via brainport@vnoncwbrabantzeeland.nl Meld je je later af of ben je zonder afmelding niet aanwezig? Dan brengen we € 35,- excl. BTW in rekening.

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met het secretariaat via brainport@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement