Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Algemene Ledenvergadering ALV

15 november 2018 | 15.30 - 18.30 | Van der Valk Hotel | Tilburg

Algemene Ledenvergadering ALV

Voor de eerste keer hanteert Eric van Schagen de voorzittershamer tijdens onze Algemene Ledenvergadering in het nieuwe Van der Valk Hotel Tilburg.

Eric vertelt over zijn eerste half jaar in de rol van voorzitter en brengt ons op de hoogte van de transitie waar we als vereniging in zitten. Daarnaast presenteert het bestuur de jaarstukken 2017 en de begroting 2019.


Vergroot je kennis
Voordat het formele gedeelte van start gaat krijg je de kans om je kennis te vergroten. In samenwerking met onze partners organiseren wij namelijk onderstaande workshops waaraan jij kunt deelnemen.

Wanneer? donderdag 15 november 2018
Waar? Van der Valk Hotel Tilburg, Dr. Bloemendaal 8, Tilburg

Programma
14.15 uur Ontvangst deelnemers workshops
14.30 uur Aanvang workshops
15.00 uur Ontvangst gasten Algemene Ledenvergadering
15.15 uur Einde workshops
15.30 uur Start Algemene Ledenvergadering
17.30 uur Netwerkborrel in het restaurant
18.30 uur Einde

Aanmelden voor de Algemene Ledenvergadering en deelname aan workshops bij Irene Backx via backx@vnoncwbrabantzeeland.nl

Workshops

To Brexit or not to…
Het komt steeds dichterbij, de Brexit. Het Verenigd Koninkrijk is onze derde handelspartner
en Nederland gaat de gevolgen van de Brexit hard voelen. ‘Hope for the best, prepare for
the worst’ is ons motto. Maar dat je je als ondernemer moet voorbereiden staat vast! Daarom bieden wij u deze workshop waarin u leert op welke wijze u zich kan voorbereiden. Deze workshop wordt gegeven door Linda van Beek, teammanager Internationaal Ondernemen, VNO-NCW landelijk.

Stop met beoordelen start met groeien!
Organisaties veranderen, structuren en processen worden flexibeler en het werken in teams wordt voor steeds meer organisaties een strategische keuze. Uiteraard heeft dit alles invloed op uw HR-cyclus. Want hoe zorgt u er nu voor dat uw medewerkers optimaal kunnen groeien? Wij dagen u uit om tijdens deze workshop samen met ons de toekomst van uw HRcyclus vorm te geven. In een interactieve workshop op basis van Design Thinking gaan we met u aan de slag met het ontwerpen van een HR-cyclus die het beste in de medewerkers naar boven haalt. Keep going, keep growing!

Rassers Advocaten – Concurrentiebeding
Stelt u zich eens voor: een van uw topmedewerkers wil bij uw grootste concurrent gaan werken en meent dat het concurrentiebeding in zijn arbeidsovereenkomst niet rechtsgeldig is. U vraagt advies aan uw advocaat en inderdaad, de tekst van het beding klopt niet helemaal. U heeft het nakijken. De medewerker mag zijn ervaring en deskundigheid inzetten bij uw concurrent, omdat uw concurrentiebeding niet helemaal goed was. Na het volgen van deze workshop zal dat u niet (meer) overkomen. U leert alles over de formele vereisten waaraan een concurrentiebeding moet voldoen en wat de inhoud van een schriftelijke motivering moet zijn in het geval van een tijdelijk contract. Maar ook: wat is het verschil tussen een concurrentiebeding en een relatiebeding? En welke belangen worden door de rechter afgewogen in de situatie van rechtsgeldigheid van een concurrentiebeding? Volg deze workshop van onze kennispartner Rassers Advocaten en leer uw concurrentiebeding opstellen en kritisch beoordelen!

Let op: Om deel te kunnen nemen aan de workshops vooraf inschrijven. Maximaal aantal deelnemers 25 per workshop.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement