Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Aanpakken na Prinsjesdag: ondernemend richting de verkiezingen

26 september 2023 | 16:00 - 20:30 | Van Mossel Automotive Group, Jan Vestersstraat 1 in Waalwijk

Welke gevolgen heeft de Miljoenennota voor ondernemers? Blijven we stilstaan of gaan we vooruit? Samen met experts én ondernemers bespreken we op dinsdag 26 september de plannen van het demissionaire kabinet en de ondernemerswensen richting de Tweede Kamerverkiezingen. Dat doen we tijdens een exclusieve ledenbijeenkomst: ‘Aanpakken na Prinsjesdag – Ondernemend richting de verkiezingen’ bij Van Mossel Automotive Group in Waalwijk.

Ondernemersbelangen goed vertegenwoordigd

Dit jaar zien we op Prinsjesdag een ingetogen kabinetsbegroting en een beleidsarme Miljoenennota. De keuzes die worden gemaakt in de nationale politiek hebben grote impact op het Brabantse en Zeeuwse bedrijfsleven. In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen willen we ervoor zorgen dat de belangen van ondernemers in onze provincies goed worden meegenomen. Hiervoor hebben we input verzameld van onze leden via een enquête onder onze achterban. Tijdens de bijeenkomst ‘Aanpakken na Prinsjesdag – Ondernemend richting de verkiezingen’ bespreken we deze resultaten en de plannen van het demissionaire kabinet.

Sprekers

vnlr: Erik Berkhof, Marcel Klok, Jan Peter Balkenende, Natasja Leijser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marcel Klok, senior econoom bij ING Research, reflecteert op de Miljoenennota en de impact op deze regio. Onder leiding van dagvoorzitter, Cindy de Koning gaan we vervolgens in gesprek met de panelleden van deze middag:

  • Jan Peter Balkenende, hoogleraar Erasmus Universiteit Rotterdam, voorzitter van de Dutch Sustainable Growth Coalition en voormalig minister-president
  • Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Group
  • Natasja Leijser, Eco Steam and Heating

Dit doen we aan de hand van de vier speerpunten van VNO-NCW Brabant Zeeland en de resultaten van de enquête. Centrale vraag is: wat heeft de hoogste prioriteit en wat moet gebeuren om dit land weer vooruit te laten gaan?

Locatie: Nieuwe kantoor Van Mossel Automotive Group

We zijn te gast bij het imposante hoofdkantoor van Van Mossel Automotive Group in Waalwijk. De bijeenkomst trappen we dan ook af met een rondleiding door dit nieuwe pand. We sluiten af met een walking dinner waar voldoende ruimte is voor reflectie en ontmoeting.

Programma

16:00 uur     ontvangst
16:30 uur     opening en rondleiding Van Mossel Automotive Group
17:30 uur     plenair programma met
– lezing Marcel Klok, senior econoom ING Research
– paneldiscussie met Jan Peter Balkenende en Eric Berkhof
19.00 uur     walking dinner en netwerken
20:30 uur     einde programma

Deelname en kosten

Van Mossel Automotive Group en ING nemen alle kosten voor deze mooie bijeenkomst voor hun rekening. Dit betekent dat er voor jou als deelnemer geen kosten verbonden zijn aan je deelname.

Ben je ondanks je aanmelding verhinderd? Dan horen we dit graag. Je kunt je tot maandag 18 september 17.00 uur kosteloos afmelden. Meld je je later af of kom je zonder afmelding niet naar de bijeenkomst? Dan brengen wij € 50,- excl. btw in rekening.

Aanmelden

Wil jij inzicht krijgen in de gevolgen van de Miljoenennota? Van vooraanstaande ondernemers en experts horen waar we met elkaar staan en wat er moet gebeuren? En wil je graag netwerken terwijl je geniet van walking dinner? Schrijf je dan snel in!

Je kunt je aanmelden via de app of via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.
Voor meer informatie of vragen kun je terecht bij Vivian Schoormans via schoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement