Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Een veilige vakantie voor jouw medewerkers | Aon

Uit onderzoek blijkt dat veiligheid, welzijn en internationaal talent bij veel werkgevers hoog op de agenda staan. Met het vakantieseizoen voor de deur, delen we daarom graag enkele handige tips voor uw (internationale) medewerkers, zodat zij veilig, gezond en goed verzekerd op reis kunnen voor vakantie of werk.

Hoe zorg ik voor een veilige vakantie van mijn mensen?

Zakenreisprogramma’s bestaan uit meer dan alleen de instructies voor het boeken van een vliegtuig of hotel, of het hebben van een zakenreisverzekering. Als experts op dit vlak helpen we dagelijks veel werkgevers bij het maken van een veilig en compleet programma inclusief zakenreisbeleid, instructies, een zakenreisverzekering met werelddekking en tools die bijdragen aan veilig reizen en 24/7-hulp bij incidenten. Veel van deze tools zijn bereikbaar via een handige app met daarin alle landeninformatie, alerts, 24/7-hulp, online trainingen en nog veel meer. Al die landeninformatie inclusief veiligheids- en medische tips en alerts zijn ook handig voor iedereen die gaat reizen. De app is in veel gevallen kosteloos in combinatie met een goede zakenreisverzekering en kan door alle medewerkers worden gebruikt voor hun vakantiereizen. Wilt u meer weten over het nut van een compleet zakenreisprogramma voor uw medewerkers? Gebruik onze quickscan

Hoe help ik mijn internationale medewerkers met hun privé-verzekeringen?

In veel sectoren is talent schaars op dit moment. Daarom wordt steeds vaker uitgeweken naar internationaal talent. Om hun aankomst en verblijf in Nederland goed te laten verlopen, moeten deze mensen aan veel zaken denken en veel regelen. Hun privé-verzekeringen staan daarbij zelden hoog op het lijstje, maar zijn wel belangrijk. Denk aan hun aansprakelijkheid en – zeker in dit seizoen – ook aan hun privé-reisverzekering. De taalbarrière maakt het hen vaak niet makkelijk waardoor ze soms de moed opgeven bij het zoeken naar de juiste verzekeringen. Daarom hebben wij specifiek voor deze doelgroep Aon Expat Insurance ontwikkeld. Via deze Engelstalige website kunnen zij makkelijk en snel de nodige verzekeringen vinden en afsluiten. Help hen bewust te maken van de noodzaak en bied ze gemak met deze centrale plek voor hun privé-verzekeringen.

Hoe kan ik bijdragen aan het welzijn van mijn mensen wereldwijd?

Welzijn is tijdens de coronapandemie nog hoger op de agenda’s van werkgevers gekomen. Mensen werken steeds vaker buiten het gezichtsveld van de werkgever, stress neemt toe door personeelstekorten, wachttijden in de zorg en zo veel andere factoren die vragen om hulp. Gelukkig zijn er uitgebreide diensten ontwikkeld die bijdragen aan het fysieke, mentale, sociale of financiële welzijn van uw mensen. In sommige landen, zoals UK, US, Canada en Australië zijn deze standaard onderdeel van de arbeidsvoorwaarden en in Nederland nog vaak onbekend. Aon heeft na een wereldwijde benchmark de partij geselecteerd die alle onderdelen bedient, in zoveel mogelijk talen en landen en dit allemaal aanbiedt vanuit u als werkgever. U kunt zelf sturen op bepaalde thema’s en de resultaten van uw investeringen inzichtelijk maken. U kunt nu profiteren van de speciale prijsafspraak die Aon heeft gemaakt: € 1,75 per medewerker per maand (inclusief gezinsleden). Wilt u ook bijdragen aan het welzijn van uw mensen? Vraagt dan nu een vrijblijvende demo aan via astrid.van.helvoort@aon.nl.

Wij wensen u graag een heel leuk, veilig en gezond vakantieseizoen!

Astrid van Helvoort
Director Business Development
E-mail: astrid.van.helvoort@aon.nl

 

 


Voor de inhoud en organisatie van onze Academy bijeenkomsten, masterclasses  en communities voor ondernemers en bij de uitvoering van bepaalde dossiers werken we samen met vaste partners. Door deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van de kennis, ervaring en faciliteiten van deze bedrijven.

Meer informatie over onze partners >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement