Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

De ondernemerscirkel: Duurzaam ondernemen

De ondernemerscirkel van VNO-NCW West-Brabant met daarin de speerpunten van ondernemers krijgt steeds meer voet aan de grond. Ondernemers gaan met de cirkel op tafel in gesprek met de lokale overheden en brengen de verschillende onderwerpen door middel van onze projecten onder de aandacht. Welke projecten voeren we uit op het thema Duurzaam ondernemen?

GAS EROP!
Een aantal ondernemers uit de regio West-Brabant ontvangen op 25 oktober tijdens de kick-off van het project Gas erop! een cheque voor een gratis energiescan. De deelnemers krijgen hiermee een beter inzicht in het energieverbruik van hun bedrijf en advies op maat hoe hierop (kosten) te besparen en zodoende duurzamer te ondernemen.

(on)Mogelijkheden voor duurzaam ondernemen
Doel van het project is te ondervinden wat de (on)mogelijkheden zijn voor bedrijven om een bijdrage te leveren aan de energietransitie. Uiteraard gaan we deze bedrijven volgen en maken we de resultaten in de loop van volgend jaar bekend. Zo hoeven bedrijven die ook willen verduurzamen het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Gratis energiescan
Wil jij ook kans maken op een gratis energiescan? We mogen er nog enkele weggeven! Voor aanmelden of meer informatie over het project kun je terecht bij Ruud Pulles, projectmedewerker, via E. pulles@vnoncwbrabantzeeland.nl.

 

CEO FORUM: GRIP OP TOEZICHT, HANDHAVING EN VERGUNNINGVERLENING
Het CEO Forum is een platform voor BRZO en BRZO+ bedrijven. Doel van het forum is de wederzijdse belangen van bedrijven en overheden bespreekbaar maken en op neutraal terrein te spreken over communicatie, werkwijze en innovaties op het gebied van Toezicht Handhaving en Vergunningverlening.

 

Het CEO Forum komt twee keer per jaar bij elkaar en telt zo’n 30 actieve leden.┬áBedrijven die vallen onder het Besluit Risico’s Zware Ongevallen. Het platform wordt mogelijk gemaakt door VNO-NCW Brabant Zeeland, de Omgevingsdienst Midden- en West Brabant en Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

Deelnemen
Wil je ook deelnemen aan het CEO Forum of heb je vragen hierover? Neem dan contact op met Jeroen de Lange via E. lange@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Presentatie projecten ondernemerscirkel
Wil je een overzicht van de projecten in de regio West-Brabant die we uitvoeren op de verschillende thema’s? Bekijk hier de presentatie van de ondernemerscirkel.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement