Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

De mobiliteitsindex: jouw mobiliteitsbeleid onder de loep

Hoe word ik beter bereikbaar? Dat is de vraag die we van veel ondernemers krijgen. Daarom ontwikkelden we samen met BMN én de provincie Brabant de Mobiliteitsindex. Deze laagdrempelige vragenlijst geeft je direct inzicht in hoe jij scoort op mobiliteit. Daarnaast krijg je concreet advies waarmee je aan de slag kan gaan.

In toenemende mate staat de bereikbaarheid van ondernemers onder druk, met alle gevolgen van dien: personeel dat ontslag neemt, stagiairs die niet op locatie kunnen komen of te laat komen op een afspraak. Naast de lobby die we voeren op infrastructuur, willen we je ook helpen met mobiliteitsbeleid.

Klik hier om de Mobiliteitsindex in te vullen >

 

Op een 8-tal indicatoren meet jij jezelf ten opzichte van andere ondernemers. De totale weging op deze indicatoren bepaald hoe jij scoort op vitaliteit, CO2- footprint, bereikbaarheid én modern werkgeverschap. Wil jij bijvoorbeeld meer doen aan de vitaliteit van jouw medewerkers? Draai aan de knop en zie hoe jij het beste intern beleid kan voeren. Het invullen van de gratis index duurt slechts enkele minuten, waarna je per direct een adviesrapport krijgt.

En hoe nu verder?

De Mobiliteitsindex is een tool voor jou als ondernemer om een beter beeld te krijgen van jouw bestaande mobiliteitsbeleid. Met het adviesrapport, gekoppeld aan de index, kun je zelf eerste stappen zetten. Weet je niet waar je moeten beginnen in het opzetten van nieuw mobiliteitsbeleid of wil je graag dat een expert met je meekijkt? De Mobiliteitsindex is onderdeel van een breder traject waarin BMN jou als ondernemer verder aan de hand kan meenemen door een postcodescan, mobiliteit enquête en een werksessie. Na dit proces weet je hoe je verder moet gaan met het ontwikkelen van nieuw mobiliteitsbeleid voor jouw organisatie. Uiteraard is ook dit helemaal gratis.

Richting: nieuwe mobiliteitsoplossingen

Richting: nieuwe mobiliteitsoplossingen

Op woensdag 5 oktober sparren ondernemers en deskundigen uit de Brainportregio over slimme mobiliteitsoplossingen en hoe jij collectief stappen kan zetten om goed bereikbaar te blijven. Deze interactieve ontbijtsessie is er speciaal voor directeuren, HR-managers en mobiliteitsprofessionals bij ondernemers in de Brainportregio. Die samen willen werken aan (nieuwe) mobiliteitsoplossingen.

Meer informatie en aanmelden

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Rik Derksen, belangenbehartiger infrastructuur en ruimte
E-mail: derksen@vnoncwbrabantzeeland.nl

 

 

De Mobiliteitsindex is een initiatief van:

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement