Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

De Economische Kracht van ‘s-Hertogenbosch

Ondernemers  in de lead. Dat is is het motto in ’s-Hertogenbosch. Vanuit die gedachte voerden we in 2016 een gedegen onderzoek uit onder het bedrijfsleven in de regio en vroegen we zoveel mogelijk ondernemers hoe zij tegen ’s-Hertogenbosch aankijken. Wat is de kracht van de stad en wat juist niet, waar liggen de kansen voor de economie en wat zijn de behoeften? ICT en data kwamen daarin als grootste kansen naar voren.

Het resultaat van het onderzoek is te lezen in het document De Economische Kracht van ‘s-HertogenboschEen ontdekkingsreis voor en met ondernemers met als doel uit te komen bij een richtinggevend profiel voor ‘s-Hertogenbosch als basis voor de economische agenda van de stad.

Dit document is hiervoor een eerste belangrijk stap. Het is bedoeld om anderen mee te nemen en te inspireren richting de toekomst van onze prachtstad en deze nog beter op de kaart te zetten.

Lees hier De Economische Kracht van ‘s-Hertogenbosch >

( Deze publicatie kwam tot stand vóór de naamswijziging van onze organisatie van Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW) naar VNO-NCW Brabant Zeeland)

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement