Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Data omzetten in business

Voor veel ondernemers is big data inmiddels een bekend gegeven. Minder bekend zijn manieren waarop die data waarde kunnen creëren ofwel data science. Data science kan helpen om (koop)patronen binnen je klantenbestand te ontdekken of om personeel op het juiste moment beschikbaar te hebben. Het is een nieuw vakgebied dat veel kansen biedt.

Platform Driven By Data
Met het platform Driven By Data helpen we onze leden in ‘s-Hertogenbosch om al die data om te zetten in concrete business. Ontdek hoe data werkt bij andere ondernemers en ga in vier stappen aan de slag met eigen data. Het MKB Data Lab geeft toegang tot professionele expertise, zonder grote investeringen.

Sander Verhagen – Kanters:
Op een bijeenkomst van VNO-NCW viel het kwartje: data is de sleutel naar lagere onderhoudskosten en lagere storingskansen bij onze klanten. Nu hebben we toegang tot professionele expertise.”

Rob Gielens – Riemersma Leasing:
“Door onze grote hoeveelheid data sloeg bij ons Excel op tilt. Dankzij het MKB Data Lab hebben we nu toch een datamodel waarmee wij onze klanten nog beter kunnen adviseren. Zonder grote investeringen.”

Het Platform Driven by Data is een initiatief van BIM, VNO-NCW Brabant Zeeland, gemeente ‘s-Hertogenbosch, JADS, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de Rabobank.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement