Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Cyberrisicomanagement [webinar] | Aon

Steeds meer organisaties krijgen te maken met cybercrime. Inmiddels is het één van de grootste bedrijfsrisico’s. Cyber is een professionele business, die zich razendsnel ontwikkelt. Het is nu belangrijk voor directies en beleidsbepalers om het risico en de impact te begrijpen. Zo herkennen we kwetsbaarheden binnen en buiten de organisatie en reageren we hier tijdig op. Zo maken we bewuste en betere keuzes ten aanzien van bescherming op cyber gebied.

Breng de financiële gevolgen van cyber risico’s in kaart

Wanneer uw organisatie te maken krijgt met een cyberincident, kan dit leiden tot aanzienlijke operationele en financiële schade. Daarnaast kunnen incidenten ook een grote impact hebben op uw reputatie. Maar hoe groot is deze schade precies? Draagt u de mogelijke financiële gevolgen zelf of is het verstandiger om een cyberverzekering af te sluiten?

Integrale aanpak voor iedere bedrijfsgrootte

De oplossing zit hem in een integrale aanpak op verschillende onderdelen. Van inzicht in cyberrisicomanagement tot broking van cyberoplossingen en bijpassende verzekeringen. Van cyberricoassessements tot hulp met regelgeving en de training van risicomanagement adviseurs. Bescherming tegen cyberrisico’s is geen eenmalige exercitie, maar een continu proces. Dit noemen wij de Cyberloop. Lees hier meer over de cyberloop.

Webinar ‘Een cyberveilige organisatie’

In het webinar ‘Een cyberveilige organisatie’ geven twee cyberspecialisten van Aon u inzicht in de laatste ontwikkelingen en tips op het gebied van cyberveiligheid. U kunt het webinar hier terugkijken.
Bekijk webinar

Neem contact op met Astrid van Helvoort voor meer informatie

Astrid van Helvoort
Di
rector Business Development Aon

 


Voor de inhoud en organisatie van onze Academy bijeenkomsten, masterclasses  en communities voor ondernemers en bij de uitvoering van bepaalde dossiers werken we samen met vaste partners. Door deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van de kennis, ervaring en faciliteiten van deze bedrijven.

Meer informatie over onze partners >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement