Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Coaches nodig voor Maatjesproject

Het Maatjesproject is een initiatief van het OndernemersAkkoord waarin ondernemers, bestuurders en managers op vrijwillige basis (1 uur per week) begeleiding bieden aan mensen met talenten die moeilijk aan de slag komen. Deze begeleiding bestaat o.a. uit aanmoedigen, stimuleren, feedback en advies geven. Daarnaast kan hulp gegeven worden bij bijvoorbeeld het opstellen van cv’s, het zoeken van een baan en de voorbereiding van een sollicitatiegesprek.

De coaches geven hiermee gestalte aan de wil om mensen te helpen bij het vinden van betaald werk, maar ook om de specifieke behoeftes van deze doelgroep beter te leren kennen. Om zoveel mogelijk werkzoekende kandidaten hiermee een extra kans op de arbeidsmarkt te bieden, zijn wij op zoek naar coaches.

Ben je ondernemer, bestuurder of manager en wil je je kennis en netwerk inzetten voor dit waardevolle project? Neem dan contact op met Sara Vermeltfoort, regiomanager VNO-NCW Midden-Brabant, via vermeltfoort@vnoncwbrabantzeeland.nl of via 06 – 25 05 15 12.

Kijk hier voor meer informatie over het Maatjesproject.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement