Cees Pille nieuwe wethouder Goes

Onze regiomanager Cees Pille wordt 23 januari 2020 geïnstalleerd als wethouder van de Gemeente Goes. Hiermee volgt hij Loes Meeuwisse op die binnenkort start als burgemeester van de gemeente Noord-Beveland.

Op 30 november jl. werd bekend dat Cees Pille zal worden voorgedragen als wethouder van de gemeente Goes. Hij is hiermee de beoogd opvolger van Loes Meeuwisse die zal vertrekken in Goes en burgemeester wordt. Cees is ruim vier jaar secretaris van VNO-NCW Zeeland en PORTIZ. Met de aanvaarding van zijn nieuwe functie betekent het dat hij bij VNO-NCW Zeeland zal vertrekken.

Cees Pille is sinds zijn komst naar Zeeland betrokken bij de regionale VVD-afdeling. Hij de portefeuilles financiën, verkeer en vervoer, binnenstad, openbare werken, recreatie en toerisme, cultuur, communicatie en citymarketing. Met een aantal dossiers heeft hij zich nu al beziggehouden, waaronder de bereikbaarheid van Midden-Zeeland via de Deltaweg. Voorzitter Neldes Hovestad vindt zijn vertrek een gemis voor VNO-NCW Zeeland, maar een aanwinst voor Zeeland.

Omroep Zeeland: https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/116712/Cees-Pille-VVD-nieuwe-wethouder-van-Goes

PZC: https://www.pzc.nl/bevelanden/cees-pille-wordt-nieuwe-wethouder-voor-de-vvd-in-goes~a81bd03b/

(Foto: Cees Pille)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement