Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Boels Zanders nieuwe strategisch partner VNO-NCW Brabant

Boels Zanders is de nieuwe strategisch partner van VNO-NCW Brabant Zeeland per 1 januari 2024. Het partnership werd officieel bekrachtigd met het ondertekenen van de overeenkomst op 14 december door werkgeversvoorzitter Eric van Schagen en Johan Verhagen, directeur van Boels Zanders. Met elkaar geven zij komend jaar binnen de expertise van Boels Zanders invulling aan themabijeenkomsten en bieden zij online content aan.

Ondernemers versterken

De activiteiten vinden plaats binnen de Academy, het label waaronder VNO-NCW Brabant Zeeland inhoudelijk sterke en boeiende (netwerk)bijeenkomsten aanbiedt. Met het partnership geeft VNO-NCW Brabant Zeeland verder invulling aan haar doelstelling: ondernemers versterken en ondernemerskracht bundelen.

"Het belangrijkste voor ons is de meerwaarde voor onze cliënten", benadrukt Johan Verhagen, directeur van Boels Zanders. "Onze samenwerking biedt mogelijkheden om waardevolle verbindingen tot stand te brengen of te versterken, zowel op inhoud als op netwerk."

Eric van Schagen, voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland is enthousiast over de nieuwe samenwerking: “De expertise van Boels Zanders is echt een mooie aanvulling op onze eigen kennis en kunde en van de andere strategische partners. Daarmee is het ook erg waardevol voor onze leden. Mooi dat we elkaar op deze wijze kunnen versterken.”

Over Boels Zanders

Als advocatenkantoor biedt Boels Zanders ondernemers en organisaties extra kracht en kennis bij het realiseren van hun doelen. Met een enorme passie voor hun vak helpen zij cliënten hun doelen behalen met alle kennis, expertise en creërend vermogen die nodig zijn.

Vanuit Eindhoven, Venlo en Maastricht behartigen meer dan 70 advocaten en 50 ondersteuners iedere dag de juridische belangen van ondernemingen en van organisaties in vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Boels Zanders wordt ieder jaar vermeld in de top 25 van de grootste advocatenkantoren van Nederland.

Meer over Boels Zanders >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement