Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

VNO-NCW Zeeland

VNO-NCW Zeeland is met ruim 270 aangesloten bedrijven en organisaties hét ondernemingsnetwerk in de Zeeuwse regio. Wij zetten ons in voor de belangenbehartiging van deze bedrijven via regionale en landelijke overheden. Ook faciliteren we bij het verbinden van en kennisdeling tussen ondernemers door middel  van netwerkbijeenkomsten, kennissessies, bedrijfsbezoeken, webinars, inspiratiesessies en communities. 

VNO-NCW Zeeland heeft naast andere belangrijke sectoren van oudsher een sterke achterban in de industrie en logistieke sector. Door de centrale ligging van Zeeland, aan zee in het hart van de drukke Nederlands-Vlaamse Delta, heeft onze provincie een sterke economische relatie met Zuid-Holland, Noord-Brabant en Vlaanderen. De fusie van de Zeeuwse havens met die van Gent tot North Sea Port in 2018 gaf de grensoverschrijdende samenwerking een belangrijke impuls.

Zeeuwse ondernemers zijn betrokken bij de regio en samen met hen zetten wij ons in voor een optimaal vestigingsklimaat voor zowel werkgevers als werknemers. Ons kompas is de nieuwe koers van VNO-NCW Ondernemen voor Brede Welvaart en richt zich op een samenleving met gelijke kansen, een duurzame leefomgeving en voldoende economische groei om die brede welvaart mogelijk te maken. Samen met onze leden werken wij in Zeeland aan een succesvolle invulling van deze koers.

Zeeland doet het goed. Er wordt gewerkt aan projecten die de regio verder versterken op het terrein van onder meer energietransitie, circulariteit, infrastructuur, huisvesting en de arbeidsmarkt. Met de laagste werkloosheid van Nederland zijn er veel kansen voor mensen die een nieuwe uitdaging zoeken. Voor werkgevers is het aantrekken van goed personeel, ook van buiten de provincie, de grote uitdaging. Ook daar maakt VNO-NCW Zeeland zich hard voor.

Kennismaken onder het genot van een kop koffie en de kracht van het lidmaatschap voor jou en jouw bedrijf bespreken? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op met Eric van Oosten, regiomanager VNO-NCW Zeeland via oosten@vnoncwbrabantzeeland.nl of 06-25051508.

Team VNO-NCW Zeeland

Het team van VNO-NCW Zeeland zet zich vol enthousiasme in voor de belangen van ondernemend Zeeland.

Chantal de Jonge - Baaij
Regiomedewerker Zeeland
Erik van Oosten
Regiomanager VNO-NCW Zeeland
Daniëlle Bajrami
Managementassistent
1
/ 01

Erik is het eerste aanspreekpunt voor leden, het bestuur, bedrijven en andere stakeholders. Chantal trekt het ledenprogramma, bijeenkomsten en zet zich in voor de portefeuille arbeidsmarkt. Daniëlle ondersteunt het team en zorgt als een spin in het web dat alle lijntjes bij elkaar komen. De portefeuille milieu en duurzaamheid is in handen van Sem. Hij is onder andere verantwoordelijk voor de Masterclass Veiligheid Zuidwest.

Bestuur VNO-NCW Zeeland

Dit zijn de bestuurders van VNO-NCW Zeeland. Stuk voor stuk gedreven ondernemers die naast hun bedrijf ook voor het algemene ondernemersbelang opkomen via hun actieve rol binnen onze vereniging. en Eric de Ruijsscher zorgt als voorzitter van het bestuur voor de koers en focus op de juiste thema's.

Michel Corbeau
Bestuurslid algemeen
Leon Kalle
Bestuurslid portefeuille arbeidsmarkt en onderwijs
Ellen Kroese
Directeur VNO-NCW Brabant Zeeland
Kathleen Metz
Bestuurslid portefeuille onderwijs
Erik van Oosten
Secretaris
Eric de Ruijsscher
Voorzitter
Niek Scheppers
Bestuurslid namens Jong Management
Tabita Verburg
Bestuurslid algemeen
Jordi van de Vrie
Bestuurslid namens Jong Management
Jolanda de Vries
Bestuurslid portefeuille duurzaamheid en milieu
Ronald Wielemaker
Bestuurslid portefeuille logistiek en infrastructuur
1
/ 01
'Wij zijn vooral lid voor het grotere belang'

'Wij zijn vooral lid voor het grotere belang'

Johan Lacor, directeur Roem van Yerseke: 'Het behartigen van werkgeversbelangen op landelijk politiek niveau is absoluut noodzakelijk om een gezond ondernemingsklimaat in Nederland te behouden. Collectieve kracht bereik je als je samen voor hetzelfde doel gaat.‘

Daarom is Johan lid

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement