Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Ondernemersvisie ‘s-Hertogenbosch 2030

Burgemeester Mikkers van ‘s-Hertogenbosch daagde ons uit om op zoek te gaan naar wat ondernemers vinden van de stad en waar zij mogelijkheden, kansen en ontwikkelingen (willen) zien. Deze zoektocht leidde tot een kompas op weg naar 2030: de Ondernemersvisie ‘s-Hertogenbosch 2030.

‘s-Hertogenbosch is de stad van de menselijke maat. De stad van gezelligheid, van fijn wonen en de prachtige binnenstad. Maar ook de stad van betrokken (mkb-)ondernemers, netwerken en bedrijventerreinen. VNO-NCW ‘s-Hertogenbosch organiseert de stem van de bedrijven uit de stad door samen te werken met alle bedrijventerreinen en de gemeente.

De gastvrije stad – ondernemend verbonden door data en voeding

We pakten de uitdaging van de burgemeester met beide handen op. Vanuit het oogpunt van ondernemers, met daarbij oog voor brede maatschappelijke ontwikkelingen en onder professionele begeleiding, gingen we op zoek naar de mening van ondernemers.

De Ondernemersvisie ‘s-Hertogenbosch 2030 is het resultaat. Geen uitgewerkt plan en geen acties op de korte termijn. Maar een een kompas op weg naar 2030. Als betrokken ondernemers willen wij een bijdrage leveren om deze visie te realiseren. De gastvrije stad – ondernemend verbonden door data en voeding – is wat ons betreft de basis voor een perspectiefrijk ‘s-Hertogenbosch.

Klik hier voor de ondernemersvisie ’s-Hertogenbosch 2030: Gastvrije stad – ondernemend verbonden door Data en Voeding

 

Een sterk ‘s-Hertogenbosch maken we samen

Via een live verbinding presenteerde en overhandigde onze voorzitter van VNO-NCW ‘s-Hertogenbosch Marc Hoedemakers op vrijdag 26 juni 2020 de visie aan de burgemeester.

Bekijk hier de opname van de presentatie >>

Mikkers: ‘We hopen jullie allemaal bij deze visie te kunnen betrekken in toekomstige sessies, want een sterk ‘s-Hertogenbosch, in een sterke regio, dat maken we samen. Ik hoor graag jullie reacties op de visie, zodat we kunnen starten met gezamenlijke invulling’.

Klik hier om de presentatie te bekijken.

Brabants Dagblad: Corona verandert niets aan ondernemersvisie Den Bosch >

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement