Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik sessie over netcongestie: Hoe staat Zeeland ervoor?

Er is veel aan de hand in de wereld van energie. Daarom waren we erg blij met de sessie die we onlangs organiseerden bij netbeheerder Stedin (voorheen DNWG) in Goes. Directeur Operations Gido Willemse en senior adviseur Martin Martens informeerden ons over de rol van een netbeheerder en de huidige stand van zaken in Zeeland voor wat betreft netcongestie. We willen tenslotte voorkomen dat ondernemers hun ambities niet waar kunnen maken of dat nieuwbouwprojecten maandenlange vertragingen oplopen.

Stedin is op meerdere fronten bezig met het ontwikkelen van oplossingen. Investeringen in ‘hardware’ zijn gedaan, maar het duurt nog een hele tijd voordat deze operationeel zijn. Tot dan is het ‘managen’ van in Zeeland opgewekte en gebruikte elektriciteit enorm belangrijk. Goed om te horen dat Stedin hierbij de samenwerking opzoekt met ondernemers en gemeenten.

Leden die aanwezig waren, ontvingen de getoonde slides in hun mailbox. Heb jij ook interesse hierin? Stuur dan een bericht naar Chantal de Jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement