Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik Brabantse VeiligheidsTOP

Elkaar laagdrempelig leren kennen is de eerste stap voor een goede samenwerking. Daarom organiseerden we op woensdag 9 november de tweede Brabantse VeiligheidsTop voor de leden van onze community Platform Risicorelevante Bedrijven. Deze keer kwamen we samen bij Hydro Extrusion in Drunen. Bedrijven gingen in gesprek met de Brabantse veiligheidsregio’s en omgevingsdiensten om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en de samenwerking op te zoeken.

Tijdens de workshops werden bedrijven bijgepraat over verschillende thema’s. Zo deeldeLudo Kroon van RWE zijn kennis over Mission Zero. Paul Meerman en Mario van Dijk van de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant en Jasper Simons van de ODZOB informeerden de bedrijven over het melden van incidenten. Genoeg kennis voor bedrijven om weer mee verder te gaan.

Tot slot werden we getrakteerd op een rondleiding door het bedrijf Hydro. De kers op taart, want het is en blijft leuk om bij een ander bedrijf in de keuken te kijken. Je raakt erdoor geïnspireerd, je leert ervan en je ziet ook hoe het anders kan.

Op 5 april vindt de volgende VeiligheidsTop plaats. Wil jij hier ook bij zijn? Neem dan contact op met Marjolein Deryckere – van den Berkmortel via berkmortel@vnocnwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement