Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik | Bedrijfsbezoek Vrijdag Premium Printing

Met zo’n dertig enthousiaste ondernemers namen we op woensdag 25 oktober een kijkje in de keuken van Vrijdag Premium Printing in Eindhoven. Het bezoek bracht in meerdere aspecten kleur aan een regenachtige dag. Het bedrijf staat bekend om de speciale effecten die ze toevoegen aan drukwerk en het laten opvallen van verpakkingen in het schap. Het iconische pand op de Limburglaan maakte ook indruk. Het is van binnen een stuk groter dan deed vermoeden. Een terugblik:

CEO Henk Nota nam ons mee in de geschiedenis van het 118 jaar oude familiebedrijf, dat zich sinds 2005  ‘Bij Koninklijke Beschikking’ hofleverancier mag noemen. Een eretitel en hoogstaand kwaliteitskeurmerk. Nota vertelde hoe Eindhoven destijds bestond uit weilanden waar – in the middle of nowhere – een fabriek uit de grond rees. Dit geeft aan welke metamorfose de stad Eindhoven heeft doorgemaakt. Vandaag de dag is het relatief uniek dat een productiebedrijf binnen de ring gevestigd is, wat ook de nodige uitdagingen op het gebied van logistiek met zich meebrengt.

Na het verhaal van Henk kregen we een rondleiding in groepjes van vijf. De bevlogen medewerkers van Vrijdag Premium Printing lieten ons de verschillende afdelingen en productiehal zien. De combinatie van oude machines – die nog steeds voortreffelijk hun werk doen – in combinatie met nieuwe, innovatieve machines was indrukwekkend om te zien. Met een lekker broodje sloten we deze inspirerende dag weer af. Met dank aan Vrijdag Premium Printing voor hun gastvrijheid.

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Midas de Rooij, regiomanager VNO-NCW Brainport, via rooij@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement