Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Stap voor stap naar een nieuwe HR-cyclus | TREAMS

Wist je dat 95% van de managers en 59% van de medewerkers ontevreden is over het huidige beoordelingssysteem van hun organisatie? Schokkend, vind je niet?!

De klassieke systematiek ondersteunt de ontwikkeling van medewerkers vaak onvoldoende. Daarnaast ontbreekt de link tussen persoonlijke doelen en de doelen van de organisatie nog te vaak. Tot slot kost het veel tijd om ieder jaar weer voor iedere medewerker iets op papier te toveren. Gemiddeld kost het klassieke proces van functionerings- en beoordelingsgesprekken 200 uur per jaar. En dat terwijl de tevredenheid ongekend laag is. Dat moet anders! Maar waar begin je? Het is niet eenvoudig om zomaar de switch te maken naar een hele nieuwe werkwijze en de daarbij horende mindset te ontwikkelen.

Modern en ontwikkelingsgericht talent management

Treams geeft je in ieder geval alvast 4 tips hoe je ervoor zorgt dat de beoordeling van en voor medewerkers geen verrassing meer is. Pas je al deze tips toe, dan creëer je uiteindelijk een slim beoordelingsmechanisme dat verrassingen voorkomt en je heel wat tijd gaat besparen. Zo worden de beoordelingsgesprekken voor iedereen een feestje.

Masterclass Stap voor stap naar een nieuwe HR-cyclus

Heb je meer nodig? Na onze rondetafelsessie over de betrokkenheid van (thuis)medewerkers in tijden van corona, organiseert Treams nu de online masterclass Stap voor stap naar een nieuwe HR-cyclus.

Datum: dinsdag 21 juli
Tijdstip:
van 10.00 tot 12:00
Online sessie

Tijdens deze masterclass, bedoeld voor HR-managers en HR-adviseurs van organisaties met meer dan 150 medewerkers, helpen ze ook jou graag op weg met de eerste stappen naar modern en ontwikkelingsgericht talent management. Er zijn geen kosten verbonden aan deze online sessie. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in, want vol=vol! >

Met dank aan onze strategische partner Treams.

Meer informatie over onze strategische partners >
Meer informatie over het thema Arbeidsmarkt en onderwijs >

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement