Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Platform Brabant Onderneemt Circulair live

Ondernemers, onderwijs, kennisinstellingen en overheden in Brabant maken werk van een circulaire economie. Met Brabant Onderneemt Circulair lanceren we een netwerk van publieke en private partijen die elkaar actief opzoeken om gezamenlijk hun ambitie waar te maken. Partijen werken hierin samen aan circulaire innovaties en verdienmodellen.

De kracht van dit platform is dat allerlei partijen die iets met de circulaire economie doen zich hierop aan kunnen sluiten. Zo kunnen wij jou als ondernemer ondersteuning bieden met vragen over financiering, regels en wetgeving en het verbinden met potentiële partners in de keten. Verder organiseren wij bijeenkomsten in het kader van kennisdeling en bieden wij een podium aan koplopers binnen de circulaire economie.

Circulair ondernemersloket

Een onderdeel van Brabant Onderneemt Circulair is het ondernemersloket. Ben je ondernemer in Noord-Brabant en heb jij een groter vraagstuk, waarbij kennis en ervaring van experts je verder zou kunnen helpen? Of wil je de volgende stap zetten in je circulair ondernemerschap, maar loop je ergens tegenaan?

Dan kun je via het circulair ondernemersloket jouw vraag indienen, en gaan we kosteloos kijken wie binnen ons netwerk jou verder kan helpen.

Sluit je aan bij de community

Wil je ook deel uitmaken van een uniek netwerk dat zich inzet voor de groene economie? Klik dan op onderstaande button of ga voor meer informatie naar de website Brabant Onderneemt Circulair.

Inschrijven >>

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Ruud Pulles, projectleider circulaire economie, via pulles@vnoncwbrabantzeeland.nl

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement