Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Jaaroverzicht 2020

2020 was een jaar als nooit tevoren. In dit jaarverslag nemen we je in vogelvlucht mee door 2020. Het is een selectie van momenten en inspanningen, waarin we laten zien wat we met elkaar voor elkaar kregen. Ook dit jaar konden we ondernemers versterken en ondernemerskracht bundelen en lieten we zien dat we samen sterker staan. Dit kregen we voor elkaar dankzij de inzet en het vertrouwen van bijna 2800 leden van 1700 aangesloten bedrijven. We zijn een vereniging van, voor en door ondernemers en directeuren.

Klik hier of op de afbeelding om het jaaroverzicht te zien.

Mensen in bestuursfuncties en projectgroepen. Leden die zich inzetten op allerlei onderwerpen. In overleggen om de infrastructuur te verbeteren of om het tekort aan stages onder de aandacht te brengen. De provinciale coronacrisisteams en de samenwerking om bedrijventerreinen te verduurzamen. Via enquêtes, persoonlijke gesprekken en directe vragen en ideeën lieten jullie weten wat er speelde. Dat konden we gebruiken in onze belangenbehartiging van lokaal tot landelijk niveau.

We hebben alle zeilen bijgezet om ondernemers elkaar zo goed als het kon te laten ontmoeten. Online sessies namen een vlucht. Van unieke bijeenkomsten met minister van Financiën Wopke Hoekstra, het bijzondere gesprek tussen voorzitter Eric van Schagen met Hans Ensing van het Bravis Ziekenhuis tot de Topvrouwenbijeenkomsten met Tweede Kamerlid Hilde Palland en topondernemer Elske Doets.

We wisten ook échte, persoonlijke ontmoetingen te organiseren, zoals de kleinschalige ondernemerswandelingen in de vroege ochtend in Midden-Brabant, de persoonlijk gesprekken voor onze serie ‘Krachtvoer voor ondernemers’ en de Zeeuwse leden die in gesprek gingen met Bernard Wientjes over het compensatiepakket voor de marinierskazerne.

Ook in 2020 lieten we met elkaar zien wat we kunnen bereiken door goede samenwerking.

Dat is de kracht van ons collectief!
Dat is de kracht van ons netwerk!


Denk je nu: dat wil ik ook, maar ben je nog geen lid?

Klik op onderstaande button, sluit je vandaag nog aan en ontdek de voordelen van ons sterke collectief!

Ja, ik wil lid worden!

457 van die 2800 leden zijn enthousiast lid van 34 studieclubs en verschillende leden hebben zich aangesloten bij één van onze denktanks of communities, zoals b.v.:

  • diverse regionale communities en denktanks op thema;
  • ambassadeurs werkbedrijven;
  • risicorelevante bedrijven;
  • BRZO-bedrijven;
  • HR-community;
  • DGA-netwerk.

Wil jij jouw lidmaatschap nog meer benutten? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op:

E info@vnoncwbrabantzeeland.nl 

T 013 205 00 00 voor Brabantse ondernemers

T 0115 451456 voor Zeeuwse ondernemers

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement