Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Inschrijving voor beste Brabantse circulaire innovatie van start!

Werkt jouw bedrijf of organisatie aan circulaire innovaties? En ben je ervan overtuigd dat jouw innovatie dé Brabantse circulaire innovatie van 2023 is? Schrijf je dan NU in voor de derde Brabantse Circulaire Innovatie Top 20!

Brabantse Circulaire Innovatie Top 20

Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties. Noord-Brabant kent veel innovatieve organisaties en ideeën. Daarom organiseert VNO-NCW Brabant Zeeland samen met de Provincie Noord-Brabant, Havenbedrijf Moerdijk, Brabantse Ontwikkeling Maatschappij (BOM) en ABN-AMRO de derde Brabantse Circulaire Innovatie Top 20.  De finale wordt gehouden op maandag 6 februari 2023 om 16.00 uur, noteer de datum dus alvast in je agenda!

Inschrijven

Ben je of ken je een organisatie die werkt aan circulaire innovaties? Wij zijn op zoek naar circulaire producten, diensten of concepten van bedrijven die tot de verbeelding spreken en laten zien wat de circulaire economie kan betekenen voor de provincie Brabant. Je kunt je nu inschrijven voor de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20 2023. Wees er snel bij, de inschrijving sluit op 18 december 17.00 uur! Ken je anderen die volop bezig zijn met circulaire innovatie? Tip ons en wij nemen contact op! Mail naar Ruud Pulles via pulles@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Direct aanmelden >

Meer informatie >

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement