Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Trendclass Big Data in Techniek & Zorg

28 mei 2019 | 13.00 - 17.00 | Care Innovation Centre | Roosendaal

Machine learning, data maturity en algoritmes. Het zijn waarschijnlijk (nog) geen termen die in de visie van je organisatie opgenomen staan. Toch gaan ze het bedrijfsleven en de wereld om ons heen grondig veranderen. Data was altijd al overal, maar we krijgen nu pas de tools in handen om er ook naar te handelen. En er kan al veel meer dan we denken.

Op basis van data voorspellen wanneer een machine onderhoud nodig heeft? Kan al. Met data voorspellen wie de grootste kans heeft op een bepaalde ziekte? Ook dat kan al. Bovendien wordt de data analyse steeds specifieker en betrouwbaarder zodat fouten steeds minder vaak voorkomen. Het is voor veel bedrijven in zowel de techniek als de zorg dus noodzakelijk om ook zelf aan de slag te gaan met de data die ze al in huis hebben.

Trendclass Big Data in Techniek & Zorg

VNO-NCW Brabant Zeeland organiseert daarom de Trendclass Big Data in Techniek & Zorg. Een complete introductieworkshop in de wereld van data, algoritmes en artificial intelligence. Daarnaast creëer je tijdens de trendclass direct toegevoegde waarde voor je eigen organisatie door aan de slag te gaan met voorbeelden en cases.

Datum en locatie

dinsdag 28 mei 2019 van 13.00 – 17.00 uur
bij Care Innovation Centre, Innovitapark
Oostelijke Havendijk 1 in Roosendaal

De trendclass wordt verzorgd door Eric van Tol, director van het Expertisecentrum Big Data van Fontys Hogescholen. Na zijn studies Natuurkunde en Wiskunde startte hij als technisch consultant. Inmiddels is hij werkzaam voor Fontys en is hij CTO van Advanced Programs Europe. Hij is expert of het gebied van Big Data en de toepassingen daarvan in organisaties.

Meld je hier aan voor deze Trendclass! We hebben voor slechts een beperkt aantal deelnemers plaats.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement