Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Masterclass | Hoe haal ik de meeste waarde uit mijn medewerkers?

16 mei 2019 | 13.00 - 17.00 | 5127 Science Park Eindhoven | Son

Masterclass | Hoe haal ik de meeste waarde uit mijn medewerkers?

Om als werkgever je unieke ambitie waar te maken kun je niet zonder waardevolle medewerkers. Mensen die het beste uit zichzelf halen. Mensen die gezond en vitaal zijn, die gemotiveerd zijn en zelf initiatief binnen hun eigen loopbaan nemen. Mensen die elkaar feedback geven om continu de focus te houden op hun groei en ontwikkeling.

Maar hoe doe je dat nu in het dagelijks werk, het beste uit medewerkers halen?
Wil jij de eerste werkgever zijn met het meest waardevolle personeel? Samen met onze strategische partners HumanCapitalCare en Treams ga jij hiermee aan de slag. Geen moeilijke theoretische modellen maar duidelijke en praktische tips voor gegarandeerd resultaat!

Datum en locatie

donderdag 16 mei van 13.00 – 17.00 uur
bij HumanCapitalCare, 5127 Science Park Eindhoven in Son

Kom kijken in het gezondste kantoorgebouw van Nederland. HumanCapitalCare ontwikkelde in samenwerking met projectinrichter Ahrend een uniek interieurconcept dat bijdraagt aan de fysieke gezondheid, geluk en sociale verbondenheid van medewerkers. Lees hier meer over

Programma

  • Yvonne van de Berg van Signify (de nieuwe naam van Philips Lighting) trapt deze masterclass af. Zij neemt ons mee in hun vernieuwende aanpak.
  • Daarna laten Treams en Human Capital Care vanuit twee invalshoeken zien hoe jij tevreden en betrokken medewerkers krijgt én houdt, zodat zij op hun beurt zorgen voor tevreden klanten. Beide bedrijven bieden een andere specialiteit en vullen elkaar aan: met software als hulpmiddel zorgen voor energieke en gemotiveerde mensen.
  • Na de masterclass kletsen we nog even na tijdens een gezellige borrel.

Deelname

Deelname aan deze masterclass is kosteloos en exclusief voor leden van VNO-NCW Brabant Zeeland met een organisatie met meer dan 50 medewerkers.

Aanmelden

Bij je aanmelding stellen we je drie vragen om de masterclass zo goed mogelijk te laten aansluiten op jouw behoeften. De vragen zijn niet verplicht, maar je helpt jezelf én ons er enorm mee 🙂

Masterclass | Hoe haal ik de meeste waarde uit mijn medewerkers?

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement