Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lenteprikkel 2023 | Leading the way

18 april 2023 | 17:00 - 21:00 | Theater de Bussel in Oosterhout

Deze tijd van grote transformaties vraagt om leiderschap en ondernemerskracht van jou en andere ondernemers. Dáár zit de innovatie, de veerkracht en creativiteit. Ondernemers zien mogelijkheden, benutten kansen en creëren daarmee waarde voor zichzelf en anderen.

Lenteprikkel 2023 | Leading the way
Dinsdag 18 april 2023 | 17.00 uur
Theater de Bussel, Oosterhout
Kosten voor deelname bedragen € 95,- excl. btw.

Hoe kun jij als ondernemer creatief innoveren naar de toekomst?

Die vraag staat centraal tijdens de Lenteprikkel 2023. Samen met topsprekers, een ervaren ondernemerspanel met leden van onze vereniging en dagvoorzitter Jeroen Baardemans zoeken we antwoorden.

Prikkelplein

Wij heten je van harte welkom op onze welkomstborrel op het Prikkelplein! Op het Prikkelplein prikkelen we al je zintuigen en geven we leiderschap handen en voeten. Van speedcoaching tot ons foodcourt waar je van het Midden-Oosten tot Spanje en zowel vega, vis, vlees en ijs kunt proeven. Dé opmaat naar de zaal, waar een aantal topsprekers voor je klaarstaat.

Keynotesprekers: Klaas Knot, president De Nederlandsche Bank en Timo Hoogeboom, CEO HAK

Klaas Knot

Niemand minder dan Klaas Knot betreedt het podium van de Lenteprikkel 2023. Knot is president van De Nederlandsche Bank (DNB) en voorzitter van de Financial Stability Board (FSB). Zijn cv is een rijke opsomming van functies waaruit zijn status als internationaal toonaangevend econoom duidelijk naar voren komt.

In zijn openingstoespraak voor de Climate Risk Conference op 7 februari 2023 zei Klaas Knot dat centrale banken weliswaar niet aan het roer staan bij het redden van onze planeet, maar wel degelijk deel uitmaken van het reddingsteam. “Ze zijn teamlid op drie verschillende manieren en in drie verschillende hoedanigheden. Als toezichthouder en regelgever, als economisch adviseur voor de lange termijn en als rolmodel.”

Timo Hoogeboom – CEO HAK

Het aandeel verkochte biologische levensmiddelen in Nederland bedraagt zo’n 5 procent, maar dat moet omhoog, volgens HAK-CEO Timo Hoogeboom, de tweede keynotespreker op de Lenteprikkel. In 2027 wil HAK volledig zijn overgestapt op biologische teelt voor alle groenten en peulvruchten uit Nederland. Waarom zette HAK deze vooruitstrevende stap?

“Het is een flinke ambitie om over te stappen op biologisch, maar we durven het aan omdat het strategisch belangrijk is voor de toekomst van ons bedrijf, dat afhankelijk is van gezonde akkerbouw met florerende telers, én omdat het essentieel is voor een gezonde leefomgeving en gezonde voeding voor de generaties die na ons komen. Met de omschakeling die we hebben gemaakt naar On The way to PlanetProof hebben we al gezien dat het kan om stevige ambities te realiseren, met zowel maatschappelijke waarde als verdienvermogen voor de teler.”

Ondernemerspanel

Hoe ga je om met het stijgend aantal uitdagingen die je als ondernemer krijgt? Na de keynotesprekers gaat Jeroen Baardemans in gesprek met een aantal ondernemers die ieder op hun eigen manier leiderschap tonen.

  • Lars van der Wijst – Cloudpillo
  • Kristel Groenenboom – Container Service C. Groenenboom
  • Jos Hugense – Meatless

Dagvoorzitter Jeroen Baardemans

Inmiddels mogelijk bekend van onze populaire serie Meet The President, staat Jeroen Baardemans op het podium om de avond als dagvoorzitter te begeleiden. Deze duizendpoot heeft zijn sporen als strategisch adviseur, woordvoerder en presentator van internationale events inmiddels verdiend.

Hier wil je bij zijn!

Wij hopen je daar te zien! Meld je direct aan via de app. Lukt dat niet, stuur dan een mail naar lenteprikkel@vnoncwbrabantzeeland.nl. Voor vragen rondom dit event kun je terecht bij Vivian Schoormans via hetzelfde emailadres.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement