Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

HR-Community | De Rockstars methode

26 januari 2023 | 09.30 - 11.30 | Team Rockstarts IT | 's-Hertogenbosch

Onze HR-Community voor HR-managers en -directeuren gaat zich de komende maanden verdiepen in de employee journey. In verschillende sessies gaan we samen op reis langs verschillende thema’s. Van emloyer branding tot exitgesprekken. Op 26 januari gaan we op bezoek bij Team Rockstars IT in de Den Bosch en krijgen we alle ins en outs te horen over de Rockstars methode.

Wellicht heb je hun grote billboards al gezien langs de A2 of A58? Het grote gele logo van Team Rockstars IT komen we steeds vaker tegen, maar wat doen ze eigenlijk? Het bedrijf is op gericht in 2015 en groeide in zes jaar tijd van 0 naar 400+ medewerkers. Hoe ze dat voor elkaar kregen? Hun lijfspreuk is: happy developers, high impact, goed voor je mensen zorgen dus. Maar, is dat het énige waar jonge mensen op af komen? Wat triggert jonge mensen om bij Team Rockstars IT te solliciteren?

De naam Team Rockstars zegt het eigenlijk al, hun medewerkers zijn de sterren van het bedrijf en daar moet goed voor gezorgd worden. Daar gaan ze ver in. Zo zetten ze een datingservice op voor hun IT’ers, omdat blijkt dat ze moeilijker een relatie vinden en gaan ze met hun team naar het buitenland voor, bijvoorbeeld, een helikoptertocht over de Grand Canyon.

Samen met creatief bureau Double-O ontwikkelden ze ook een Yellow Paper (klik hier) waarin ze de Rockstars methode delen met de buitenwereld. Halverwege januari 2023 komt de nieuwe Yellow Paper uit en wij mogen de resultaten al met jullie delen!

Datum: donderdag 26 januari 2023
Tijd: 09.30 – 11.30 uur
Locatie: team Rockstars IT, Lekkerbeetjesstraat 8 in ‘s-Hertogenbosch

Klik hier voor de terugblik van de eerste sessie uit deze reeks over het opbouwen van een werkgevermerk.

Programma

09.00 uur Inloop
09.30 uur Welkomstwoord en aftrap
09.35 uur Claudine Hanssen, manager recruitment Team Rockstars IT, en Raymond de Looze van Double-O over de Rockstars methode
10.30 uur Pauze
10.45 uur Interactief gedeelte
11.15 uur Plenair
11.30 uur Afsluiting

Aanmelden

We hebben maar ruimte voor 60 personen, dus meld je snel aan! Ben je lid van onze vereniging, meld je dan eenvoudig aan via onze ledenapp. (Nog) Geen lid of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Marjolein Deryckere via berkmortel@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

Over de HR-Community

De HR-Community is dé plek waar ruim 300 HR-managers en -directeuren in een vertrouwde omgeving personele uitdagingen bespreekbaar maken,  praktijkervaringen delen, kennis en nieuwe inzichten opdoen en actualiteiten doornemen. Je haalt er dus altijd iets uit waar je mee aan de slag kan.

Meer informatie over de HR-Community >

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement