Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

DATUM WORDT VERZET Een circulaire reis door de textielketen

11 oktober 2022 | 16.00 - 18.30 | HAVEP Headoffice | Goirle

Laat je inspireren door een bedrijf dat koploper is op circulair gebied binnen de textielbranche: HAVEP. Op 11 oktober brengen we met onze community circulaire economie een bezoek aan dit bevlogen familiebedrijf. HAVEP is een maatschappelijk betrokken organisatie met een duidelijke visie op duurzame productie. 

Na bijna 160 jaar verhuisde HAVEP onlangs naar een volledig circulair pand in Goirle. Maar hun werk is nog lang niet af. Er is nog een weg te gaan om de kledingketen om te buigen zodat deze een positieve, in plaats van negatieve impact heeft. En dat kunnen ze niet alleen. Tijdens dit bedrijfsbezoek laat HAVEP zien hoe ze de volgende stap kunnen zetten in duurzaamheid.

Nieuwe datum volgt
Locatie:  HAVEP Headoffice, Parallelweg 6-06 Goirle

Programma

16.00 u Ontvangst
16.30 u Welkom en presentatie HAVEP
17.00 u Inhoudelijke verdieping
17.20 u Rondleiding circulaire pand HAVEP
17.50 uur Napraten tijdens een borrel
18.30 u Einde bijeenkomst

Over HAVEP

HAVEP heeft als missie om het onvoorstelbare mogelijk te maken in de kledingketen zodat de werkers van vandaag zijn beschermd en die van morgen zijn verzekerd van een veilige toekomst. Ze neemt een leidende positie op het gebied van duurzaamheid in en probeert de gebruikte grondstoffen te verduurzamen en indien kleding versleten is deze te recyclen. Sinds 2004 is HAVEP lid van de Fair Wear Foundation die ernaar streeft de werkomstandigheden van mensen die de kleding maken eerlijk en veilig te maken. Twee jaar geleden bereikte HAVEP de Leader status binnen Fair Wear bereikt, de hoogt mogelijke status.

Aanmelden

Leden van onze vereniging melden zich snel en eenvoudig aan via onze ledenapp! Ben je (nog) geen lid, neem dan contact op met Marloes Rijken via middenbrabant@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement