Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Denktank Milieu en Duurzaamheid Midden-Brabant

15 juni 2020 | 16.00 - 17.30 | Online sessie

VNO-NCW Brabant Zeeland is de grootste belangenbehartiger van het bedrijfsleven in Zuid-Nederland. Namens onder andere jou zijn we actief bij gemeenten, provincies en landelijke overheid om onze regio ondernemersvriendelijk te maken en te houden.

Dit jaar gaan we onze belangenbehartiging in Midden-Brabant herijken. Dit doen we in drie denktanks: Milieu en duurzaamheid, Arbeidsmarkt en onderwijs en Infrastructuur en ruimte. Tijdens deze denktanks gaan we met onze leden in gesprek. Centrale vraag is: Wat heeft het Midden-Brabantse bedrijfsleven nodig?

Denktank Milieu en duurzaamheid

Wil jij actief meedenken over de standpunten van onze vereniging op het gebied van Milieu en duurzaamheid en heb jij een duidelijk beeld van wat jouw bedrijf én Midden-Brabant nodig hebben om te groeien? Meld je dan aan voor de online sessie op

Datum: maandag 15 juni
Tijdstip: van 16.00 – 17.30 uur
Online sessie via GoToMeeting

Bij deze sessie sluiten ook aan: bestuurslid Natasja Leijser, ECO Steam and Heating en Jan van Mourik, belangenbehartiger VNO-NCW Brabant Zeeland o.a. op het thema Milieu en duurzaamheid.

Aanmelden

Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen aan deze sessie. Zorg dus dat je er snel bij bent! Om je in te schrijven stuur je een mail t.a.v. Marloes Rijken via E. middenbrabant@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement