Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Denktank Infrastructuur en ruimte West-Brabant

24 juni 2020 | 9.00 - 10.30 uur | Online sessie

VNO-NCW Brabant Zeeland is de grootste belangenbehartiger van het bedrijfsleven in Zuid-Nederland. Namens onder andere jou zijn we actief bij gemeenten, provincies en landelijke overheid om onze regio ondernemersvriendelijk te houden of te maken.

Dit jaar gaan we onze agenda herijken. Dat doen we in drie denktanks: Milieu en duurzaamheid, Arbeidsmarkt en onderwijs en Infrastructuur & ruimte. We gaan met onze leden in gesprek: Wat heeft het West-Brabantse bedrijfsleven nodig?

Denktank Infrastructuur en ruimte

Wil jij actief meedenken over de standpunten van onze vereniging op het gebied van Infrastructuur en ruimte? Heb jij een duidelijk beeld van wat West-Brabant nodig heeft om te groeien? Dan is een plaats in deze Denktank iets voor jou!

Datum: woensdag 24 juni 2020
Tijdstip: 09.00 – 10.30 uur
Online sessie via GoToMeeting

Rik Derksen, belangenbehartiger op het thema infrastructuur en ruimte bij VNO-NCW Brabant Zeeland, is ook aanwezig bij deze denktank.

Aanmelden

Er is maar een beperkt aantal deelnemers mogelijk, meld je daarom snel aan via Rena Swalen, e. swalen@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Uit de aanmeldingen maken we een selectie afgestemd op een zo groot mogelijke diversiteit aan grootte, branche en locatie. We nodigen maximaal vijftien ondernemers uit de regio uit om de koers van de vereniging op dit thema mede te bepalen.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement