Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Eerste bijeenkomst Klankbordgroep Milieu en duurzaamheid Brainport

Op dinsdag 31 oktober was de aftrap van de Klankbordgroep Milieu en Duurzaamheid regio Brainport. We gingen met zo’n vijftien leden van de klankbordgroep naar GBO Innovation Makers in Helmond.

GBO gaf een toelichting over de duurzame benadering die zij toepassen bij zowel consumentenproducten als professionele producten en verpakkingen voor bedrijven als Rituals, Rivella en Kuhn.

Netcongestie

Het centrale thema van deze bijeenkomst was netcongestie. Bedrijven lopen vast in hun ambitie om te verduurzamen vanwege een tekort op het stroomnet. Dit probleem is relatief nieuw, maar urgenter dan ooit. Een van onze leden, Alius uit Eersel, gaf een inspirerende presentatie. Hierin werden de uitdagingen maar ook enkele mogelijke duurzame oplossingen besproken voor continuïteit in het verduurzamingproces, ook bij een overbelast stroomnet.

We sloten de bijeenkomst af met een rondleiding bij GBO.

Vragen of meer informatie?

Wil jij ook meedenken over het thema milieu en duurzaamheid en/of aanwezig zijn bij de volgende bijeenkomst van de Klankbordgroep Milieu en Duurzaamheid op woensdag 28 februari a.s.? Stuur dan een mailtje naar Midas de Rooij, regiomanager VNO-NCW Brainport, via rooij@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement