Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

VNO-NCW Brainport

VNO-NCW Brainport

Brainport: het gebied in Nederland waar hét gebeurt. Waar ketens van bedrijven elkaar versterken en onderwijs, overheid en het bedrijfsleven samenwerken in triple helix verband. Dát is de kracht van Brainport! VNO-NCW Brainport heeft in deze regio een groot, divers en sterk georganiseerd netwerk van bedrijven uit de maakindustrie, techniek, zorg, logistiek, bouw en onderwijs. Juist deze diversiteit maakt verbindingen tussen onze leden waardevol.

Ondernemers die zich aansluiten bij VNO-NCW Brainport kunnen van elkaar leren, met elkaar sparren en kennis delen op allerlei vlakken. Van duurzame inzetbaarheid tot lean management en van leiderschap tot sociaal ondernemen. Daar waar de behoefte is organiseren wij verbindingen op individueel of community niveau. En heb je behoefte aan persoonlijke ontwikkeling dan kun je aansluiten bij een van onze studieclubs.

Ondernemers hebben vaak te maken met grote uitdagingen, thema’s die ieder bedrijf in deze tijd raken. Denk aan het aantrekken van talent, de bereikbaarheid van de regio en het vestigingsklimaat in het algemeen. Hiervoor maken we ons sterk bij de politiek. In 2017 inventariseerden we de belangrijkste speerpunten onder onze leden met als resultaat de Ondernemersagenda. Wij komen voor jou als ondernemer op in deze lobby richting de politiek.

Brainport Ondernemersagenda

Het nieuwe coalitieakkoord legt een goede basis voor de noodzakelijke duurzame ontwikkeling van de economie en brede welvaart in ons land. Een van de resultaten van onze lobbyactiviteiten is dat de regio Brainport daarin expliciet genoemd staat.
Als vereniging zetten wij nu in op de concretisering daarvan door structurele investeringen die passen bij het economisch belang van de Brainportregio. Daarvoor is het nodig om als vereniging sterker op het niveau van Brainport te sturen, met een Brainport Ondernemersagenda 2022-2023.

Het team

Midas de Rooij – regiomanager Brainport
‘Ik groeide op in de aanwezigheid van een familiebedrijf waardoor belangenbehartiging voor ondernemers mij specifiek aanspreekt. In het bijzonder in deze regio, want ik ben een echte Eindhovenaar.’ Lees verder >

Neem contact op met Midas via T. (06) 26 42 10 80 of via e-mail rooij@vnoncwbrabantzeeland.nl

 

Ien van de Rijdt – secretaris
‘Naast Geri ben ik actief in de Brainportregio als secretaris van de lokale ondernemersverenigingen in Helmond (VICH), Asten/Someren (ICAS), Geldrop-Mierlo (GEMINI) en Nuenen (OCN). Ik ben aanspreekpunt voor de (aangesloten) ondernemers en ondersteun de besturen bij het optimaliseren van het lokale ondernemersklimaat. Tevens ben ik verantwoordelijk voor het secretariaat van de HR-groep van VICH.’

Neem contact op met Ien via T. (06) 59 98 35 72 of e-mail rijdt@vnoncwbrabantzeeland.nl

Annelien Schoormans – regiomedewerker
‘Samen met Midas en Ien ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de Brainportregio. Ik  ben de spil in de regio en organiseer alle praktische zaken rondom bijeenkomsten, events, communities, lidmaatschappen en het bestuur.’ Lees verder >

Neem contact op met Annelien via T. (06) 26 76 20 91 of e-mail schoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl

Het bestuur van VNO-NCW Brainport

Adri Geerts GEMINI
Andries Hofman ASML Netherlands BV
Frans van den Heuvel Bouwbedrijf van den Heuvel Helmond BV
Hans Wernaart
Iwan Gijsbers Ondernemend Deurne
Jan Roelofs ORO
Joost Eijsbouts Koninklijke Eijsbouts BV
Lars van der Hoorn van der Hoorn buigtechniek
Martin Jacobs Bedrijven Kontakt Gemert-Bakel (BKG)
Michael Munnich Driessen Groep
Philippe van Esch Vescom BV
Pieter Michielsen TMN Installaties
Rob Janssen PwC Belastingadviseurs NV
Romke Swinkels Royal Swinkels Family Brewers
Ronald Slaats

 

Het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement