Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

VNO-NCW Brainport

VNO-NCW Brainport

Brainport: het gebied in Nederland met 21 gemeenten waar hét gebeurt. Waar ketens van bedrijven elkaar versterken en onderwijs, overheid en het bedrijfsleven samenwerken in triple helix verband. Dát is de kracht van Brainport! VNO-NCW Brainport heeft in deze regio een groot, divers en sterk georganiseerd netwerk van bedrijven uit de maakindustrie, techniek, zorg, logistiek, bouw en onderwijs. Juist deze diversiteit maakt verbindingen tussen onze leden waardevol.

Ondernemers die zich aansluiten bij VNO-NCW Brainport kunnen van elkaar leren, met elkaar sparren en kennis delen op allerlei vlakken. Van duurzame inzetbaarheid tot lean management en van leiderschap tot sociaal ondernemen. Daar waar de behoefte is organiseren wij verbindingen op individueel of community niveau. En heb je behoefte aan persoonlijke ontwikkeling dan kun je aansluiten bij een van onze studieclubs.

Ondernemers hebben vaak te maken met grote uitdagingen, thema’s die ieder bedrijf in deze tijd raken. Denk aan het aantrekken van talent, de bereikbaarheid van de regio en het vestigingsklimaat in het algemeen. Hiervoor maken we ons sterk bij de politiek. In 2017 inventariseerden we de belangrijkste speerpunten onder onze leden met als resultaat de Ondernemersagenda. Wij komen voor jou als ondernemer op in deze lobby richting de politiek.

 

Brainport Ondernemersagenda

Het nieuwe coalitieakkoord legt een goede basis voor de noodzakelijke duurzame ontwikkeling van de economie en brede welvaart in ons land. Een van de resultaten van onze lobbyactiviteiten is dat de regio Brainport daarin expliciet genoemd staat.
Als vereniging zetten wij nu in op de concretisering daarvan door structurele investeringen die passen bij het economisch belang van de Brainportregio. Daarvoor is het nodig om als vereniging sterker op het niveau van Brainport te sturen, met een Brainport Ondernemersagenda 2022-2023.

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Binnen onze vereniging gaat netwerken altijd hand in hand met inhoud en kennisdeling. Op bijeenkomsten ontmoet je ondernemers uit verschillende branches en wissel je ervaringen uit over verschillende thema's.

Agenda

Team VNO-NCW Brainport

Het team van VNO-NCW Brainport is een ondernemende club mensen. Midas en Anne bestieren deze regio en zijn het eerste aanspreekpunt voor leden, het bestuur en de bedrijven. Annelien draagt zorg voor de logistieke, secretariële en administratieve ondersteuning en Ien is secretaris van de lokale ondernemersverenigingen in Helmond (VICH), Asten/Someren (ICAS), Geldrop-Mierlo (GEMINI) en Nuenen (OCN).

Anne Deelen
Regiomanager VNO-NCW Brainport
Annelien Schoormans
Regiomedewerker VNO-NCW Brainport
Bodo de Wit
Regiomanager VNO-NCW Brainport
Ien van de Rijdt
Secretaris lokale ondernemersverenigingen in Helmond (VICH), Asten/Someren (ICAS), Geldrop-Mierlo (GEMINI)
1
/ 01

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement