Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Zet Zeeland op de kaart met deze promotievideo

VNO-NCW Zeeland maakt zich sterk voor het aantrekken van nieuwe bedrijven en (internationale) medewerkers voor Zeeland. We vinden dat we Zeeland nog meer op de kaart kunnen en moeten zetten. De nieuwe promotievideo van Invest in Zeeland kan ons daarbij een handje helpen.

Onze voorzitter van VNO-NCW Zeeland Neldes Hovestad noemde het al in zijn nieuwjaarsspeach begin dit jaar. We moeten een positieve boodschap uitdragen. Niet bescheiden, maar met heel veel trots. Neldes wil van Zeeland een sterk merk maken. Maar dat gaat niet vanzelf. Bedrijven zijn hier zelf ook verantwoordelijkheid voor. Zeeland moet zich beter verkopen.

Promotievideo

Invest in Zeeland is onderdeel van de regionale ontwikkelingsmaatschappij Impuls Zeeland en ondersteunt bedrijven die zich willen vestigen of uitbreiden in Zeeland. De promotievideo – met de titel Why your company should invest in Zeeland – kun je bekijken op dit Youtube-kanaal of opvragen via e. info@investinzeeland.com (MP4-bestand). De video heeft prachtige beelden en een markante voice-over. Je kunt de video plaatsen op de eigen website, nieuwsbrief en delen via social media. Iedereen mag weten wat Zeeland te bieden heeft!

Meer informatie: www.investinzeeland.com/nl

Kansen in Zeeland met trots verzilveren

Kansen in Zeeland met trots verzilveren

De Nederlandse economie draait op volle toeren, ook in Zeeland. Onze regio staat nu voor belangrijke keuzes als het gaat om energietransitie, economie en infrastructuur. Grote uitdagingen en dat biedt grote kansen. Maar we hebben wel wat meer trots nodig om deze kansen te verzilveren.

Lees de column

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement