Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

[Aftermovie] Nazomerborrel VNO-NCW Zeeland

‘Waarin onderscheidt VNO-NCW Brabant Zeeland zich van een businessclub?’ Een vraag die wij regelmatig krijgen. Op 27 september jl. gaven we hierop uitgebreid antwoord tijdens onze nazomerborrel in Zeeland.

Onze vereniging brengt, net als bij een businessclub, ondernemers met elkaar in contact om te netwerken. Het grote verschil is dat onze netwerkactiviteiten altijd gepaard gaan met kennisdeling én inhoud. Niet voor niets is VNO-NCW Brabant Zeeland de enige belangenbehartiger voor het bedrijfsleven in de regio. Iedere dag zetten wij ons in voor verbetering van het vestigingsklimaat in Brabant en Zeeland. We pikken signalen van ondernemers op en kaarten deze aan bij de regionale en landelijke politiek.

Onze leden kregen tijdens deze bijeenkomst alle ins en outs te horen over onze (Zeeuwse) lobby en belangenbehartiging, door niemand minder dan… de lobbyisten zelf! Samen met Erik van Oosten, regiomanager VNO-NCW Zeeland, en onze Zeeuwse bestuursleden maken zij werk van het Zeeuwse ondernemersklimaat. Dat de uitdagingen van vandaag in elkaar grijpen en veelomvattend zijn, mag helder zijn. Met een gedreven team zetten we onze schouders eronder.

Aftermovie

De belangenbehartigers van VNO-NCW Brabant Zeeland

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement