Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik: Meet the President met Jeroen van Glabbeek, CEO CM.com

Zo’n 50 leden uit Brabant en Zeeland waren vrijdag 17 september de gelukkigen om de eerste editie van Meet the President bij te wonen. En deze eerste editie hadden we niet de eerste de beste topondernemer op de kruk: Jeroen van Glabbeek, CEO van CM.com, het Bredase techbedrijf dat wereldwijd leider is in cloudsoftware voor conversational commerce en al ruim 20 jaar is geworteld in Breda. De gasten kregen een uniek inkijkje in het leven van de Bredase topondernemer.

Open en inspirerend

Dagvoorzitter Jeroen Baardemans én enkele gasten vroegen hem het hemd van het lijf. Hoe hij is gekomen waar hij nu is? Hoe ziet het leven van een topman eruit? Welke uitdagingen staat hij voor? Wat is goed leiderschap?

Van Glabbeek was open, en dat werd op prijs gesteld. Dat bleek ook uit de reacties bij de aansluitende borrel.

‘Een supergoed interview! Mooi dat de presentator de ‘privé’-Jeroen naar voren wist te halen. Ik waardeerde zijn openheid en de interactie met het publiek.’ – Hans Jansen, Open Doors Academy
‘Een inspirerend gesprek en een frisse manier om een netwerksessie te organiseren! Zijn openheid was verrassend. Je krijg een inkijkje in wie hij is. Heel waardevol om te horen wat hij als ondernemer heeft meegemaakt en hoe hij dat ervaarde.’ Daniel Perez, Fhris
‘Een heel leuk concept en mooi dat mensen hier op vrijdagmiddag tijd voor vrijmaken. Heel mooi om zijn persoonlijke verhaal te horen.’ Miriam Dragstra, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Meet the president: Herman Molenaar – CFO van Vanderlande

Herman Molenaar, CFO bij Vanderlande, is onze gast in de tweede editie van Meet the President. Die vind plaats op vrijdag 12 november vanaf 15.30 uur bij Vanderlande in Veghel. Schrijf je vóór 3 november in. Het aantal plaatsen in beperkt, dus wees er snel bij!

Wil jij leren van de ervaringen van deze topondernemer en je door hem laten inspireren?
Leden kunnen zich tot 3 november inschrijven via de Leden-app.

APP Aanmelden Activiteiten

Het is een exclusieve bijeenkomst in besloten setting. Om die reden is het aantal beschikbare plekken beperkt. Middels loting stellen wij de deelnemerslijst samen. We laten je uiterlijk 5 november weten of je erbij kunt zijn.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl

We blijven bij onze bijeenkomsten de bestaande maatregelen steeds goed opvolgen. Onze bijeenkomsten organiseren we binnen de dan geldende coronamaatregelen, op locaties en in samenwerking met partijen die de handhaving kunnen garanderen.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement