Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik bedrijfsbezoek Morres: ‘The revival of an old brand’

‘Een dagje Morressen’, ook jij hebt deze kreet vast nog ergens in je achterhoofd. Morres Meubel was een begrip maar kende zware jaren. Met als dieptepunt het faillissement in 2009, nota bene in de week dat het bedrijf 100 jaar bestond. Onder het thema The revival of an old brand nam CEO Walter van de Griendt onze leden mee in het traject wat ertoe leidde dat Morres evolueerde van ‘spullenverkoper’ naar een ‘destination store’ waar woon- en droomplezier wordt verkocht.

Relevant blijven

Walter gaf inzage in de huidige kijk op doelgroepen en toonde de Morres brandguide, zeer leerzaam voor ondernemers die bezig zijn met hun eigen merkpositionering. Omdat relevant en bij de tijd blijven een must is voor voor álle ondernemers werd veel aandacht besteed aan leerpunten zoals: neem de historie en successen uit het verleden mee, en als je eenmaal een strategie hebt, voer die dan ook uit en twijfel of panikeer onderweg niet. Walter lichtte de leerpunten toe met voorbeelden uit zijn rijke ervaring.

Grensregio

Gezien de ligging van het bedrijf, aan de grens met België, zijn Vlaamse klanten enorm belangrijk voor Morres. Dat geldt voor meer van onze leden. Daarom ging de analyse van Walter over Nederlanders en Vlamingen, die grofweg neerkwam op Nederlanders houden van Belgen maar respecteren ze niet, Vlamingen respecteren Nederlanders maar houden niet van ze, erin als koek! Ook de borrel na afloop was erg gezellig.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement