Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Sportieve aanwinst voor VNO-NCW West-Brabant

Sinds 2 september 2019 vult Rena Swalen het team van VNO-NCW West-Brabant aan. Een sportieve aanwinst, want Rena speelt niet alleen korfbal in het eerste team, ze rent ook boslopen én doet mee aan obstacleruns. “Mijn sportieve ervaring in het verenigingsleven ga ik inzetten om de verbinding tussen ondernemers te maken.”

Even voorstellen...

Even voorstellen...

Mijn naam is Rena Swalen. Ik ben zevenentwintig lentes jong, getrouwd met Mark en moeder van dochtertje Liene. Ik heb een rugzak vol ervaring: in de commerciële business werkte ik veel samen met de gemeenten en omgevingsdiensten en ik was jarenlang actief als bestuurslid in mijn korfbalvereniging. Dit jaar wordt ik opgeleid tot verenigingsscheidsrechter.

Sinds 2 september werk ik als regelkoningin en duizendpoot bij dé ondernemersvereniging van Brabant en Zeeland. Enthousiast, energiek, sportief en – bijna 😉 – altijd goed gemutst ga ik ervoor zorgen dat ondernemers in West-Brabant, en onze leden in het bijzonder, niets te kort komen.

Je bent zo sterk als je zwakste schakel

Naast wandelen met onze hond en korfballen in het eerste team, ren ik graag boslopen én doe ik mee aan obstacleruns. Sport verbindt mensen, je leert elkaar op een andere manier kennen, ieder heeft z’n eigen rol maar je kunt niet zonder elkaars kwaliteiten. Je bent zo sterk als je zwakste schakel. Alleen kunnen we veel, maar samen zoveel meer! Dit is één op één te vertalen naar het bedrijfsleven. Mijn sportieve ervaring in het verenigingsleven ga ik daarom vol inzetten om deze verbinding tussen ondernemers te maken.

Benieuwd naar wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen? Op 18 september a.s. ben ik aanwezig bij het Kennis-Kunde-Kassa event in Breda. Heb jij je al aangemeld? >

Sportieve groet, Rena Swalen, regiomedewerker VNO-NCW West-Brabant
E. swalen@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement