Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Robotiseren en Big Data – Waar begin je?

Robotisering en big data bieden kansen. Veel ondernemers beseffen dat en hun volgende stap als ondernemer heeft met deze innovaties te maken. Tegelijkertijd horen we dat ze zoekende zijn. Waar begin je? Waar haal je de kennis en tijd vandaan? Hoe geef je robotisering en big data in je eigen bedrijfsvoering vorm om kansen te verzilveren?

Innovatie vraagt om een vertaalslag van denken naar doen. Daarom bieden wij ondernemers ondersteuning in de vorm van onder andere praktische workshops en inspiratiesessies. Ook stimuleren en faciliteren wij kennisdeling, want veel ondernemers kampen met dezelfde (inhoudelijke) vraagstukken. Deze ondernemers verbinden wij met elkaar zodat zij ervaringen, technieken en oplossingsrichtingen – uit andere bedrijven, sectoren of zelfs landen – met elkaar uit kunnen wisselen. De kostbare tijd van ondernemers kan zo efficiënter worden ingezet.

Waar begin je?

Om de toepassingen van robotica en big data ook voor jouw bedrijf toegankelijk te maken, organiseert VNO-NCW Brabant Zeeland de komende tijd onder de vlag van MKB robotiseert en Driven by Data een aantal inspiratiesessies en workshops.

Tijdens de inspiratiesessies geven MKB-ondernemers aan hoe zij zelf met big data en robotica aan de slag zijn gegaan. Een deskundige geeft een breder beeld van de mogelijkheden.
De sessies zijn bedoeld voor (MKB-)ondernemers die overwegen ook zelf aan de slag te gaan.

Met de workshops helpen wij je op weg in de wereld van robotica of big data. Na de workshop weet je wat er mogelijk is, waar je rekening mee moet houden en waar je voor vervolgstappen terecht kunt. In kleinere groepen ga je samen met studenten aan de slag.

Sluit je aan bij het grootste ondernemersnetwerk van Brabant en Zeeland

Meer informatie over het project MKB Robotiseert >
Meer informatie over het project Driven by Data >

Aanmelden voor een van bovenstaande workshops of inspiratiesessies? Of heb je nog vragen? Neem in beide gevallen contact op met Inigo Beeker, projectleider, via e-mail: beeker@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Data: Doe iets met die verborgen schat

Data: Doe iets met die verborgen schat

Rob Gielens, directeur Riemersma Leasing en (bestuurs-)lid van VNO-NCW Brabant Zeeland: "Zoveel data. Je vraagt je af wat je er in hemelsnaam mee moet. En dan kom je tot de conclusie: geef je zelf een opdracht. Focus, samen met je team. Zo pak ik het nu aan. En dan zie je dat data een schat is waar je heel veel mee kunt doen."

Lees de blog

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement