Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

Zeeland

VNO-NCW Zeeland

VNO-NCW Zeeland is hét ondernemingsnetwerk in de regio waarbij zo’n 270 bedrijven en organisaties zijn aangesloten. Wij zetten ons in voor de belangenbehartiging richting regionale en landelijke overheden maar ook voor het verbinden van ondernemers door middel van netwerkbijeenkomsten en voor kennisdeling. VNO-NCW Zeeland heeft van oudsher een sterke achterban in de industrie en logistieke sector. Andere belangrijke sectoren waar leden werkzaam zijn toerisme, zorg, onderwijs en zakelijke dienstverlening.

Door de centrale ligging van Zeeland, aan zee in het hart van de drukke Nederlands-Vlaamse Delta, zijn er sterke economische relaties met Zuid-Holland, Noord-Brabant en Vlaanderen. De fusie van de Zeeuwse havens met die van Gent tot North Sea Port (2018) heeft de grensoverschrijdende samenwerking een belangrijke impuls gegeven. Zeeuwse ondernemers zijn betrokken bij de regio en samen met hen zetten wij ons in voor een optimaal vestigingsklimaat voor zowel werkgevers als voor werknemers. Centraal daarbij staat ons nieuwe kompas, Ondernemen voor Brede Welvaart, dat zich richt op een samenleving met gelijke kansen, een duurzame leefomgeving en voldoende economische groei om die brede welvaart mogelijk te maken. Samen met onze leden werken wij in Zeeland aan een succesvolle invulling van deze koers.

Zeeland doet het goed! Er wordt gewerkt aan vele projecten die de regio verder versterken op het terrein van onder meer energietransitie, circulariteit, infrastructuur, huisvesting en arbeidsmarkt. Met de laagste werkloosheid van Nederland zijn er veel kansen voor mensen die nieuwe uitdagingen zoeken. Voor werkgevers is het aantrekken van goed personeel, ook van buiten de provincie, de uitdaging. VNO-NCW Zeeland maakt zich ook daar sterk voor.

 

Eric de Ruijsscher
Voorzitter VNO-NCW Zeeland

 

 

 

Erik van Oosten
Regiomanager VNO-NCW Zeeland
06-25051508 | oosten@vnoncwbrabantzeeland.nl

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement