Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Nieuwe Zeeuwse bestuursleden

VNO-NCW Zeeland is twee nieuwe bestuursleden rijker. Leon Kalle en Tabita Verburg namen onlangs het stokje van hun voorgangers over. Zij gaan samen met de andere bestuursleden de regio Zeeland verder uitbouwen en richting geven.

Leon Kalle

Leon is vanuit zijn rol als site manager bij Cargill in Sas van Gent al jaren een betrokken lid van onze vereniging. In het bestuur neemt hij de portefeuille arbeidsmarkt en onderwijs over van Minouche den Doelder, die conform het rooster van aftreden onlangs het bestuur verliet.

Tabita: ‘Ik zet mij graag in voor de duurzame en inclusieve groei van zowel bedrijven als talent in onze mooie regio’.

Tabita Verburg

De tweede bestuurdersstoel wordt sinds kort warm gehouden door Tabita Verburg. Zij nam het stokje over van Alexander Döll. Als directeur site contract operations bij DOW Benelux is Tabita verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling en uitvoering van het externe contractor partners. Samen met de externe partners faciliteert zij de transitie naar een duurzame en inclusieve groei ter ondersteuning van het toekomstige investeringsklimaat en het Dow Terneuzen 2030 Programma.

Wij wensen onze kersverse bestuurders veel succes en plezier in hun nieuwe rol! Zodra Leon en Tabita hun draai hebben gevonden, stellen ze zich graag uitgebreid voor in de rubriek Bestuurders aan het woord.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement