Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Met de groeten uit China…

Anderhalf jaar geleden vertrok Ronald Reunis naar China. Ronald was directeur bij Lumileds in Middelburg en runt momenteel een plant in Songzi, een kleine stad ter grootte van Rotterdam in de provincie Hubei. Nog altijd houdt Ronald nauw contact met VNO-NCW Zeeland en toont hij zijn interesse in onze vereniging.

Onze leden krijgen dan ook de hartelijke groeten van Ronald uit China!

Ronald was tot anderhalf jaar geleden sitemanager van Lumileds in Middelburg. Ook was hij voorzitter van VNO-NCW Midden- en Noord-Zeeland. Na zijn functie in Middelburg vertrok hij naar Songzi in China. Deze provinciestad in Hubei ligt in centraal China en heeft 60 miljoen inwoners. Lumileds heeft een fabriek met zo’n 600 fte met een groot aantal productielijnen voor de automotive sector. Veel van de afnemers komen uit de Japanse automobielsector. Ook is er nog een connectie met Zeeland, Lumileds Middelburg levert namelijk kunststof caps aan Songzi.

Hart ligt bij Zeeland

Dat Ronald zijn hart nog altijd bij Zeeland ligt, mag duidelijk zijn. Hij neemt nu het initiatief om een Chinese universiteit te koppelen aan de HZ en de UCR. In het gebied ligt namelijk de Three Gorges Dam, de grootste hydro-elektrische centrale in de wereld. Als echte verbinder denkt Ronald dat Zeeuwse en Chinese studenten en wetenschappers op het terrein van watertechnologie en –energie van elkaar kunnen leren.

(Foto: Ronald met zijn team en een award voor procesverbeteringen)

 

Sluit je aan bij het grootste ondernemersnetwerk van Brabant en Zeeland

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement