Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lobbycirkel voor premier

In het kader van de verkiezingen van de Provinciale Staten bracht minister-president Mark Rutte op 4 maart 2019 een werkbezoek aan Zeeland. Hij ging tijdens zijn bezoek in gesprek met een aantal ondernemers uit de verschillende sectoren. Onze voorzitter Neldes Hovestad was ook aanwezig en bracht de uitdagingen van ondernemers in Zeeland onder de aandacht bij  de premier met de lobbycirkel van VNO-NCW Brabant Zeeland.

Leden laten minister-president zien wat Zeeland te bieden heeft

In de stad Terneuzen sprak Rutte met vertegenwoordigers van het bedrijfsleven uit verschillende sectoren: industrie, transport, cultuur, onderwijs, zorg, detailhandel, toerisme en food. Tijdens deze ‘speeddates’ kreeg de premier een goed beeld van de Zeeuwse economie. De leden van onze vereniging waren goed vertegenwoordigd door onder andere Dow, Lamb Weston Meijer, Scalda en Ovet. Zij lieten onze premier zien wat Zeeland allemaal te bieden heeft.

Premier neemt lobbycirkel in ontvangst

Neldes bracht ter sprake hoe belangrijk bereikbaarheid, grensoverschrijdend samenwerken en een goede arbeidsmarkt is voor de Zeeuwse economie. Na de ontmoeting met Rutte bood hij de premier de lobbycirkel van VNO-NCW Brabant Zeeland aan. Hierop staan in één oogopslag de issues waar ondernemers tegenaan lopen en hoe wij daar met onze vereniging werk van maken. Rutte nam de lobbycirkel graag in ontvangst

PZC Zeeuws-Vlaanderen, 5 maart 2019: Romantiek ver te zoeken op speeddates met Rutte in Terneuzen
Omroep Zeeland, 5 maart 2019, Zeeuwen op speeddate met Mark Rutte

Meer VNO-NCW Brabant Zeeland in de media

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement