Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Koningin Máxima bij viering 300 jaar brouwerij Bavaria

Op donderdagmiddag 28 maart 2019 brengt Koningin Maxima een bezoek aan brouwerij Bavaria in Lieshout, die dit jaar 300 jaar bestaat. De koningin wordt rondgeleid door de brouwerij, waarbij aandacht is voor de rijke familiehistorie, de duurzame initiatieven en de lokale betrokkenheid.

Koningin Máxima zal aanwezig zijn bij de officiële opening van het jubileumjaar van brouwerij Bavaria, waarbij een vat van 300 liter bier wordt aangeslagen. Moederbedrijf Swinkels Family Brewers, waarvan brouwerij Bavaria onderdeel uitmaakt, is nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf met de zevende generatie Swinkels aan het roer. Het internationale initiatief van Swinkels Family Brewers, zoals brouwerij Habesha in Ethiopië, waar het familiebedrijf samen met 8.000 lokale aandeelhouders bier brouwt, krijgt eveneens aandacht.

Mijlpalen Bavaria

Jan-Renier Swinkels, directievoorzitter Bavaria en (bestuurs)lid VNO-NCW Eindhoven, zegt zeer vereerd te zijn Koningin Máxima op 28 maart te mogen ontvangen ter ere van het 300-jarig bestaan van de Lieshoutse brouwerij. Veel mijlpalen zijn bereikt en veel verhalen zijn te vertellen over de afgelopen 300 jaar. Het is een eer daarvan een stukje met Koningin Máxima te mogen delen. De viering van het 300-jarig bestaan start officieel op 28 maart. Dit jaar wordt tijdens diverse vieringen het jubileum herdacht met de medewerkers, hun partners, de familie, zakelijk relaties, samenwerkingspartners, collegabrouwers, omwonenden, de bierliefhebbers én nu ook koninklijk bezoek.’

Meer nieuws uit de regio Oost-Brabant

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement